Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miben, mivel adtatok más...

Miben, mivel adtatok más folyadékot babátoknak ha csak szopik? Nem szeretnék cumisüvegből, viszont eszembe jutott a nurofenes fecskendő. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Ma voltunk a gyerekorvosnál és mondtam neki, hogy néha befelé van a kutacsa és mondta azért mert nem kap elég folyadékot.Javasolta hogy adjak két szoptatás közt neki teát vagy vizet.
2015. márc. 28. 14:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
pohár
2015. márc. 28. 14:02
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Pohárból.
2015. márc. 28. 14:06
 3/19 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy 4 hetes a fiam.
2015. márc. 28. 14:24
 4/19 anonim ***** válasza:
4 hetesen is pohárból. Az én lányom 2 naposan is abból kapott pótlást.
2015. márc. 28. 14:26
 5/19 anonim ***** válasza:
Kiskanál vagy pohár
2015. márc. 28. 14:28
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Cumis uvegbol itasd es teat adj neki. 4hetesen meg pici a poharhoz nem tud belole annyit ini amennyi kel. es azert teat mert a kisgyomrat kitisztitja igy kevesbe faj a hasa.
2015. márc. 28. 14:36
 7/19 anonim ***** válasza:
Dehogy kicsi a pohárhoz :) Születés után is abból adnak nagyon sok helyen tejet, ahol pótlás kell.
2015. márc. 28. 14:40
 8/19 anonim ***** válasza:
42%
Lehet, hogy le leszek hurrogva emiatt, de én nem adnék neki vizet. Kínáld gyakrabban a tejjel! Elméletileg 6 hónapos korukig semmi másra nincs szükségük, csak tejre. Abban benne van az étel és az ital is. Egyébként pohárból tudnak inni a babák. Nekem a kórházban megmutatták, hogyan kell itatni őket, ha szükséges. De hála Istennek nem volt még rá szükség. Olyan poharat keress, aminek kicsit kifelé görbül a széle, pl. vastagfalú kávés pohár.
2015. márc. 28. 15:05
 9/19 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó, arra nem gondoltál, hogy nem rossz akaratból nem ad neki tejet, hanem mert nincs?
2015. márc. 28. 15:29
 10/19 anonim ***** válasza:
ha csakis teát vagy vízet adsz cumisüvegből,tehát tejet nem,akkor nem lesz cumizavaros,azt nyugodtan adhatsz. ha nem fogad el plussz folyadékot,anyatejesnél ez benne van a pakliban,akkor 2 evés között is tedd mellre,pl. óránként kortyolgatni. ez a tejtermelésedet is megdobja,több lesz,és nem kell teáztatni akkor. ha szoptatsz,miután sorra került a 2.melled,kínáld meg újra az elsővel,így több vízes tejhez jut.
2015. márc. 28. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!