Cumisüvegből eszik. Nagy baj?
Mivel még igencsak pici a babád, én is azt tudom mondani, hogy próbálkozz a szoptatással, kérj segítséget tanácsadótól.
Az én kislányom nem akart szopizni, a technikával nem volt baj, de állandóan aludt az első három hónapban, enni is alig lehetett felkelteni, de mindig szopival kezdtük, amíg el nem aludt, utána fejtem, és azt kis pohárból kapta, álmában is megitta. Később, mikor nagyobb mennyiségeket ivott már, de nem volt elég tejem, Medella szoptanít készüléket használtunk, így a pótlás, és a ciciből jövő tej egyszerre jött, nem volt dühös, hogy nem jön eléggé, de inger is érte a mellett, így viszonylag sokáig kihúztuk kevés tejjel is.
Nem "baj", de elég kockázatos a további szoptatásra ill. a tejtermelésedre nézve. Mivel még pici a babád, nagyobb az esélye, hogy vissza tudod őt szoktatni a cicire - de ehhez mindenképp szakmai támogatás kell, mert egyedül se technikailag, se lelkileg nem nagyon fog menni!
www.ibclc.hu/tanacsado
www.lll.hu/tanacsado
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!