Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kisfiam 3 hetes és nem akart...

Kisfiam 3 hetes és nem akart szopizni most este de cumisüvegből eszik! Ennyi volt? Már nem tudom szoptatni? Kivagyok!

Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én is így voltam vele.lefejtem neki a tejet és egy idő után csak üvegből evett.Na ott rontottam el!!Erőltetni kellett volna.Azóta is lefejem neki a tejet. Nehezebb mint a szoptatás.7hónapos a babám. Szerintem kérd szoptatási tanácsadó segítségét.
2013. márc. 5. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne add fel! Tedd sokszor mellre, és mindig a szopi legyen az első. Ne cumisüvegből add a pótlást, hanem fecskendőből.

Keress meg egy szoptatási tanácsadót (lll.hu vagy ibclc.hu), szoptathatsz akár sns készülékkel is.

2013. márc. 5. 23:09
 3/8 dorka6 ***** válasza:
100%
Ne keseredj el, semmi sincs elveszve! Ha nem akar szopizni fektesd a mellkasodra, ölelgesd sokat és próbálkozz újra!Ha semmiképp nem fogadja el a cicit, próbáld pohárból adni a lefejt tejet, mert a cumi megzavarhatja a szopási technikát. A türelem biztosan meghozza a várva várt eredményt.
2013. márc. 5. 23:25
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! hajnali 2-kor szopizott de 5 órakor már nem fogadta el.cumisüvegből kapott mert ordított.sajnos nekem a készülék nem is lenne jó mert a cicitől elfordítja a fejét! megpróbálok mindent,hogy vissza térjen cicizni!
2013. márc. 6. 06:48
 5/8 dorka6 ***** válasza:
Még az jutott eszembe, talán segítene, ha éjszaka mikor nem sír, csak picit mozgolódik, vagy szemhéja alatt gyors szemmozgásokat látsz (ilyenkor nem alszik mélyen) próbálnád megszopiztatni. Jobb lenne a cumisüveget teljesen elfelejteni, mert nagyon megzavarhatja. Nagyon sok erőt kívánok! Kérlek írd meg, ha van valami változás!
2013. márc. 7. 22:01
 6/8 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló! szerencsére valami meg zavarhatta mert azóta rendesen szopizik.tegnap múlt 6 hetes!:)
2013. márc. 27. 13:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök :) Ügyesek vagytok!
2013. márc. 27. 14:54
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi,aranyos vagy!:)
2013. márc. 31. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!