Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik a jó sorrend, ha este...

Melyik a jó sorrend, ha este szoptatok-és cumisüvegből is kap már rendes tejet?

Figyelt kérdés
2008. dec. 10. 08:02
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Nem igazán értem a kérdést, de lehet, hgy velem van a baj. Mi az hogy rendes tejet?

Azt se írod, mennyi idős a baba. Mindenesetre szoptass, az a jó bármilyen idős is. Ha kap szopit, akkor minek mellé egyéb?

2008. dec. 10. 08:18
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
"Rendes" tejet semmi esetre se adj az anyatejes babádnak!!!!!!!
2008. dec. 10. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
CSAK SZOPI MÁS NEM KELL
2008. dec. 10. 08:56
 4/7 A kérdező kommentje:
1éves múlt a kisfiam-a dokinéni szerint próbálgassam a tejet adni(meg kakaót,kávét..stb) neki.sztem már nem elég az anyatej neki estére-ezért egésziteném ki mással.amióta adok neki azóta nem is kel fel 6kor.csak előbb próbáljam az új izt,vagy előbb az anyatej-és ha kevés,akkor a többi?mindig máshogy csináltam,-meg ha esetleg nagyi vigyázna rá este-ő is adhatná,mert a cumisüvegből ivással nagyon sok gondunk volt-most már alakul-de még sokszor eltolja
2008. dec. 10. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Ha 1 évesnél kisebb semmiféleképpen, de én 3 éves kora alatt nem adtam neki tehéntejet. Sok esetben ekcémát, allergát okoz ilyen picinek a tehéntej.Szakemberek kifejezetten tiltják. Szopjon, aztán, ha éhes marad, kapjon tápszert. De elsősorban mindenképpen a szoptatást szorgalmazzad, az a legjobb a babának.
2008. dec. 10. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:

akkor szopi után add neki és ha nem akar cumisüvegből inni akkor ad neki pohárból az én kisebbik lányomnak nem volt és nem is lesz most már semmi ami cumi vagy cumisüveg,

amúgy én adtam neki vacsit és utána elalvás előtt szopizott és aludt is nyugodtan este már nem adtam neki szopi után semmi, szerintem neked sem kellene

2008. dec. 10. 13:51
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi

1 éves múlt-és már iszogat üvegből.de akkor szopi után próbálom

2008. dec. 10. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!