Meddig kakaózott reggel-este kicsitek cumisüvegből? Kislányom két és fél éves, de még mindig ragaszkodik hozzá.
Nekem 3 éves múlt, ovis, de a reggeli kakaó csak abból jó. :)
Én is 4 éves korom táján szoktam csak le róla.
Már annyit módosítottunk fél éve kb., hogy szívószállal issza belőle. Avent üveg, beletettem a csőrös részét, de a szilikont kivettem, és így belement a szívószál. Tetszik neki így, könnyebb lesz majd leszoktatni róla.
Esti kakaót soha de soha nem fog kapni a gyerekem.
Tele cukorral, és éjszakára úgy fekszik le a gyerek. A legfontosabb hogy tiszta fogakkal menjen aludni. azok a gyerekeknek rohad a tejfoguk akik kakóval mennek aludni.
Nekem már az 1 éves gyerekem sokszor csak teát kap reggeli mellé itatós pohárból.
az esti kakót minél elöbb hagyjátok el, fogmosás után csak is vizet adj neki.
Mindkét gyerekem kakaózik (minimális kakaópor van benne, inkább tej az) reggel-este eddig cumisüvegből, 2 hónapja már ilyen csőrös itatóból.
A nagyobbam 4 éves a kisebbem 2. Kakaózás UTÁN mosnak (mosok nekik) fogat és egyáltalán nem rohad nekik:)))
Én nem gondolom ezt olyan húúú de szörnyű dolognak. Összebújnak az ágyon és mesehallgatás közben megisszák.
Az én lányom 3,5 éves lányom reggel este abból issza a karamellás tejet, mert kb. egy évvel ezelőttig nagyon szorulásosak voltunk, és a doktornőnk mondta, hogy az segíthet, és igen segít is.
Mondjuk néha este nem azt kap, de reggel mindig, mert amkor 6-kor ébresztem és még félig kómás, akkor amíg simizi a kezemet és magához tér, addig az kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!