2,5 éves kisgyereketek mikor kel reggel? S mikor alszik du. , és mennyit? Nehezen alszik el?
Reggel 7-kor kel, aztán 1-3 között alszik. Este 9:30-kor fekszik.
Csak befekszik az ágyba és kész, nem kell sem altatni, sem győzködni (túlságosan).
Júliusban múlt 2,5 éves kisfiú.
Reggel átlagosan fél 7-7 között ébred,de plusz mínusz fél órás különbségek voltak.
Délután 1 és fél 2 tájékán ismét elalszik,ilyenkor 2-2,5 órát szunyál.Könnyen elalszik,mert egész délelőtt futkosunk,játszunk,jövünk-megyünk.
Este 10 körül,meseolvasás után szintén hamar kidől.
2év8hós, este 8:30-tól reggel 7-7:30-ig alszik, napközben fél 1-től 3-3:30-ig.
Kb 1 perc alatt elalszik. Jó alvó.
2,5 éves lsez jövő hónapban, kislány
7 és 8 között kel, du alszik 2-3 órát, este viszont későn alszik el (9-10 között)
Úgy látom itt mindenkinek korán kelő a gyermeke...
Én kisfiam reggel fél9-9 körül kel, du. 2-től alszik 4-ig, este 10-kor megy aludni.
És a tiéd kedves kérdező?
Az enyém reggel 7-kor ébred általában. Ebéd után nem sokkal elalszik. Kb. 13-tól 15-ig tart a délutáni alvása.
Ha jó idő van, akkor sokáig kint vagyunk, ilyenkor 9 körül fürdünk, fél 10 után nem sokkal elalszik. Ritka, ha 10-kor még ébren van. Nem alszik el nehezen, mert elég jól lefárad, persze vannak kivételek, nyűgösebb napok.
Az én Porontyom reggel 7,fél8-kor kel, majd fél 1, 1-kor szunya egészen 3-ig, este pedig 9, fél10-kor alszik.
De jó annak, akinek nem kell ott lenni mellette, hogy elaludjon, mert az enyém csak úgy alszik el, ha odafekszek mellé. Egy szobában vagyunk, mellettem van az ágya, van amikor mellettem is fekszik, és reggelre meg alig bírok kimászni az ágyból :D Szerencsére ritka ez, ma éppen a helyemen alszik. :) Rettentő anyás, csak velem hajlandó elaludni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!