Korán reggel kelő 1,5-2 éves kisgyereketek hánykor alszik el napközben?
Ébredéskor tápszert kap és 9-kor reggelizük, alvás ahogy írtam és így fél 2 körül van ebéd.
A Te kisgyereked reggel mit eszik és hánykor?
Nálunk 7-8 között kel a lányom. Ha magától kel akkor inkább 8-kor, ha keltjük (heti 2 napot jár bölcsödébe, olyankor szoktuk kelteni hogy odaérjünk) akkor inkább 7.15 vagy 7.30.
Ott 8.30-kor van reggeli (a bölcsiben), itthon pedig mikor hogy sikerül,de rögtön ébredés után nem eszik még.
Nálunk nincsen tízórai legtöbbször (vannak kivételek, ha éhes akkor kap), mert olyan rossz evő,hoyg ha tízórait is enne akkor nem ebédelne és akkor éhen kellene letennem aludni.
Ha korábban (7 órához közelebb) kel akkor 12 vagy 12.30 körül megy aludni - mert a bölcsiben ekkor teszik le, ha később (8 órához közelebb) kel itthon akkor kb 13.00-kor megy aludni.
Általában 2 órát alszik, de ez az átleg, mert van hoyg 1 órát de van hogy 3at, attól is függ mennyire fárad el délelőtt vagy előző nap.
Szia! Az én lányom másfél éves, és ő is korán kel(legkésőbb 6kor), ha lent vagyunk a játszón akkor kibírja délig, de ha itthon vagyunk(pl rossz az idő) akkor alszik délelőtt és délután is egyet.
Ma pl 5kor kelt és 7kor visszaaludt(kb 1 órát) és így kibírja, hogy csak 13 körül alszik. Bár ő nem alussza át az éjszakát(4-5ször kel)úgyhogy gondolom ezért alszik nappal még kétszer is ha hagyom.
14:49-nek, igaz nem tőlem kérdezted, nálunk 7 után van fürdés és kb. 8-kor kerül vízszintbe a kisfiam és max. fél órán belül elalszik mellettem. Utána teleportálom az ágyába.
Szóval érdekes, hogy délelőtt 5 órát bír ki, viszont délután akár 8 órát is gond nélkül ébren van.
Nálatok miért ébred ilyen sokat éjjel? Könnyen visszaalszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!