Bolcsis anyukak, ti vasaljatok a kisgyereketek ruhait?
Soha nem vasaltam gyerekeim ruháit, a bölcsiben sem kezdtem ezt el.
Bodyt nem hord már, két éves, szobatiszta nagyjából, így alsó trikó+ bugyit hord. Csak alváshoz adnak rá pelust, de bodyt nem.
vasalok is meg nem is. lányom van, általában szoknyás lányka ruhákat hord a bölcsibe harisnyával. a kis szoknyás ruhácskákat mindig kivasalom, azok rémesen néznének ki vasalás nélkül, kivéve egy-kettőt, ami kötött, gyűrt vagy más kevéssé vasalható anyagú.
a pulcsijai általában kötött pulcsik, vagy cipzáros pamut kapucnosok, én nem vasalom őket. a kinti kord és farmernadrágokat általában vasalom. bodyt nem hord mióta szobatiszta. helyette pamut hosszúujjú felsőket hord, amiket ha tehetem vasalok, de ha nem jut rá idő, akkor vasalás nélkül is ráadom. a bodykat, amíg még hordta őket, csak ritkán vasaltam, többnyire nem.
leggingseket, atlétákat nem vasalok.
általában azt mondanám: ami csúnya vasalás nélkül, azt vasalom, ami meg nem az, azt nem. van olyan szoknyája amit sosem vasalok, egy fodros pamutszoknya, és van amit mindig, pl. egy pörgős vászonszoknya.
egyszerre törekszem arra hogy vasalt ruhákban járjon, és arra hogy minél kevesebbet kelljen vasalni :)
de a saját ruháimmal is így vagyok.
Koszonom szepen a valaszokat.
Igen, ezt leszamitva minden rendben korulottunk de vannak erdekes beszollasai es hozzaallasi a dolgokhoz. :) Neha az anyagiak miatt vannak kisebb nezetelteresek de mindig megoldjuk valahogy. Kisfiamnak a felsoit szoktam vasalni mert pamut es elegge gyurodik, alul szabadido nadragot hort a bolcsibe ezt is atvasalom egy picit meg a body-t (meg nem szobatiszta). A barsony kantaros nadragjait nem szoktam vasalni mert nem szukseges, es van par pulcsija ami kotott es szinten nem kell vasalni. Egyebkent en is szivesebben pihennek azt belatom de sajnos en ilyen vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!