Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bolcsis anyukak, ti vasaljatok...

Bolcsis anyukak, ti vasaljatok a kisgyereketek ruhait?

Figyelt kérdés
Legyszi azt is irjatok le, hogy ha body-t hord a gyerkocotok a pulcsi alatt, akkor azt is vasaljatok? Nagyon szepen koszonom a valaszokat es kerlek oszinten irjatok le, senkit nem itelek el es nem is pontozok le majd leirom, hogy miert kerdeztem.
2011. nov. 2. 11:27
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Soha nem vasaltam gyerekeim ruháit, a bölcsiben sem kezdtem ezt el.

Bodyt nem hord már, két éves, szobatiszta nagyjából, így alsó trikó+ bugyit hord. Csak alváshoz adnak rá pelust, de bodyt nem.

2011. nov. 2. 11:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a kisfiamra, de magunkra is szinte mindent kivasalok.
2011. nov. 2. 11:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat. Azert kerdeztem mert kedden meg vasarnap este vaslani szoktam a tv elott filmnezes kozben este. A ferjem kitamadott, hogy nekem miert kell egyfolytaban vasalnom a gyerek ruhati a bolcsibe es, hogy o megkerdezte 3 kollegajat es egyikojuknek a felesege sem vasalja a gyerek ruhait a bolcsibe. Ahelyett, hogy pihennek minek kell nekem egyfolytaban ilyen "marhasagokkal" foglakoznom. :( Engem amugy nem zavar tenleg mindenkinek a sajat dolga es ha valaki nem vasal az sem gond de en igy erzem magam jobban. Sot mar azzal is megvadolt, hogy en biztosan a lisztet akaratbol kiszorom a konyha jarolapjara csak azert, hogy feltakarthassam, sot a szonyegre is akaratbol szorom a szoszt, hogy proszivozhassak mert nem tudok megulni a fenekmen es pihenni. :( Pedig nem vagyok takaritas manias hetente 1 porszivozas, hetente 1 konyha-furdo felmosas de szerinte ez mar beteges es a vasalas is. Csupan ezert kerdeztem. Koszonom, hogy irtatok. Mennek a zold kezecskek! :)
2011. nov. 2. 12:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

vasalok is meg nem is. lányom van, általában szoknyás lányka ruhákat hord a bölcsibe harisnyával. a kis szoknyás ruhácskákat mindig kivasalom, azok rémesen néznének ki vasalás nélkül, kivéve egy-kettőt, ami kötött, gyűrt vagy más kevéssé vasalható anyagú.

a pulcsijai általában kötött pulcsik, vagy cipzáros pamut kapucnosok, én nem vasalom őket. a kinti kord és farmernadrágokat általában vasalom. bodyt nem hord mióta szobatiszta. helyette pamut hosszúujjú felsőket hord, amiket ha tehetem vasalok, de ha nem jut rá idő, akkor vasalás nélkül is ráadom. a bodykat, amíg még hordta őket, csak ritkán vasaltam, többnyire nem.

leggingseket, atlétákat nem vasalok.

általában azt mondanám: ami csúnya vasalás nélkül, azt vasalom, ami meg nem az, azt nem. van olyan szoknyája amit sosem vasalok, egy fodros pamutszoknya, és van amit mindig, pl. egy pörgős vászonszoknya.

egyszerre törekszem arra hogy vasalt ruhákban járjon, és arra hogy minél kevesebbet kelljen vasalni :)

de a saját ruháimmal is így vagyok.

2011. nov. 2. 12:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok. érdekes férjed van. remélem azért ezt elszámítva minden rendben köztetek.
2011. nov. 2. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Én is vasalok mindent. Az én férjem is szekál, hogy hagyd már a csudába, meg, hogy nem kell annyit takarítani, - pedig én sem vagyok takarítómániás- és pihenj. Ő ezt szeretetből, féltésből mondja. De azért látom, hogy tetszik neki, ha minden rendben van körülötte :)
2011. nov. 2. 13:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az van, hogy ami gyűrött azt vasalom, ami nem azt minek felesleges.
2011. nov. 2. 13:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat.

Igen, ezt leszamitva minden rendben korulottunk de vannak erdekes beszollasai es hozzaallasi a dolgokhoz. :) Neha az anyagiak miatt vannak kisebb nezetelteresek de mindig megoldjuk valahogy. Kisfiamnak a felsoit szoktam vasalni mert pamut es elegge gyurodik, alul szabadido nadragot hort a bolcsibe ezt is atvasalom egy picit meg a body-t (meg nem szobatiszta). A barsony kantaros nadragjait nem szoktam vasalni mert nem szukseges, es van par pulcsija ami kotott es szinten nem kell vasalni. Egyebkent en is szivesebben pihennek azt belatom de sajnos en ilyen vagyok. :)

2011. nov. 2. 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Én mindenét vasalom.Nem itélem el a nem vasalókat,de én valahogy így vagyok nyugodt,így tetszik nekem.Badyt már nem hord,vasalom a trikóit,polóit és még a bugyikat is.
2011. nov. 2. 13:59
 10/10 anonim ***** válasza:
A zoknikon kívül mindent vasalok. 3 gyerekem van, de az én férjem még sosem problémázott ezen. Inkább viccesen szokott figyelmeztetni, hogy már elég sok gyűlt össze vasalatlanból.
2011. nov. 2. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!