Milyen tejserkentő teát ajánlanátok? 8napos a picurom, eddig Laktoherbet ittam, de ugy néz ki ez hasfájást okoz neki elég rendesen (édeskömény tartalma miatt állítólag). Most abba hagytam. Amugy sincsen sok tejem (fejnem kell és cumisüvegből eszik)
A kamillától fáj a kicsid hasa, nem az édesköménytől.
DM-es Allnatura nagyon jó!
Szoptasd a babád, ez a legjobb tejszaporító.
Miért üvegből eteted?
Próbáld fekve, ülve, hónaljtartásban szoptatni. A fejéssel nem lesz annyi, mintha szopizna.
Én mindig úgy kezdtem az evést, hogy mellre tettem...két hét elteltével sikerült bimbóvédővel valamicskét rácuppannia a cicire...mindig cicizéssel indítottam, de nem ment neki és utána ment a lefejt tej, meg a tápszer, mert ugye kevés is volt a tejem.
Próbálkozni kell, de nem minden áron! Én is elhagytam a Laktoherb-et, azóta görögszénamag kapszulát szedek...6 és fél hónapos a babám...kb 5 hónapig fenntartotta a tejmennyiségem, mostanában kezdett el csökkenni...de 6 hónap után nem is csoda szerintem.
Igyál nagyon sokat (sokak az alkohol mentes sörre esküsznek), figyelj oda, hogy enned is kell valamit, ha tudsz pihenj mindig a babáddal, és fejjed kitartóan, hogy maradjon, vagy kezdjen akár szaporodni is a tejed!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!