Tejserkentő módszerek? ételek italok? Minden tipp érdekel!
Első fiam 17 hónapos koráig szoptattam, most a tesó 2 hetes és nem érzem azt a telítődő érzést a mellemben mint elsővel...van olyan is, hogy érzem, hogy keveset tud enni a pici,ilyenkor korábban szoptatom a másikból.
Szeretném őt is sokig szoptatni pótlás nélkül.
Érdekelne minden tejserkentő módszer.Tudom,mindenkinek más jön be, de azért leírnátok a saját tapasztalatotokat?
Amúgy nem éhezik a pici, meg hízik is.
Ja és az is "frusztrál", hogy éjjel nem telik úgy meg a mellem...ma is szinte totál puha volt reggelre...
Én hasonlóan voltam,mint te.Nálam az volt a tuti,hogy naponta legalább 5-6 (!!!) liter folyadék (tea,víz) kellett,hogy elfogyjon.Teából a Mecsek vált be nekem,naponta 3 filterből készítettem teát.Anyukán főzött köménymag levest.Ezért ugyan nem ugráltam,de ezt is liter számra ittam+mellé az alkohol mentes,ízesített sör (napi szinten).Én nagyon szerettem volna szoptatni,viszont nem nagyon volt tejem.Na ezektől lett.Egy idő után (kb. 3 hónapos korától) csökkent ezek mennyisége,de azért még odafigyelek arra,hogy mindig igyak meg legalább 2 palack ásványvizet naponta.
Most 10 hónapos és mai napig szopik,nem is keveset.Tejem van bőven.
Gyakori szoptatás:).
Második babánál már sokszor nem olyan érzés a tejbelövellés, hiszen tudja a szervezeted, mi történik, nem éri váratlanul:). A melled puhasága egyáltalán nem jelenti azt, hogy kevesebb lenne a tejed, csak azt, hogy hamarabb igazodott a termelés a kereslethez mint az első babával:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!