Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tejserkentő módszerek? ételek...

Tejserkentő módszerek? ételek italok? Minden tipp érdekel!

Figyelt kérdés

Első fiam 17 hónapos koráig szoptattam, most a tesó 2 hetes és nem érzem azt a telítődő érzést a mellemben mint elsővel...van olyan is, hogy érzem, hogy keveset tud enni a pici,ilyenkor korábban szoptatom a másikból.

Szeretném őt is sokig szoptatni pótlás nélkül.

Érdekelne minden tejserkentő módszer.Tudom,mindenkinek más jön be, de azért leírnátok a saját tapasztalatotokat?

Amúgy nem éhezik a pici, meg hízik is.

Ja és az is "frusztrál", hogy éjjel nem telik úgy meg a mellem...ma is szinte totál puha volt reggelre...

2012. dec. 11. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Második baba. a melled már kinyúlott és ezért nem érzed az érzést. ha megakarod magad nyugtatni akkor fejjél vagy mérlegelj.
2012. dec. 11. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Én hasonlóan voltam,mint te.Nálam az volt a tuti,hogy naponta legalább 5-6 (!!!) liter folyadék (tea,víz) kellett,hogy elfogyjon.Teából a Mecsek vált be nekem,naponta 3 filterből készítettem teát.Anyukán főzött köménymag levest.Ezért ugyan nem ugráltam,de ezt is liter számra ittam+mellé az alkohol mentes,ízesített sör (napi szinten).Én nagyon szerettem volna szoptatni,viszont nem nagyon volt tejem.Na ezektől lett.Egy idő után (kb. 3 hónapos korától) csökkent ezek mennyisége,de azért még odafigyelek arra,hogy mindig igyak meg legalább 2 palack ásványvizet naponta.

Most 10 hónapos és mai napig szopik,nem is keveset.Tejem van bőven.

2012. dec. 11. 13:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Gyakori szoptatás:).

Második babánál már sokszor nem olyan érzés a tejbelövellés, hiszen tudja a szervezeted, mi történik, nem éri váratlanul:). A melled puhasága egyáltalán nem jelenti azt, hogy kevesebb lenne a tejed, csak azt, hogy hamarabb igazodott a termelés a kereslethez mint az első babával:).

2012. dec. 11. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Alkoholmentes sör vagy Karamalz maláta ital.
2012. dec. 14. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!