Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tejserkentő tea és tejserkentő...

Tejserkentő tea és tejserkentő kapszula? Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
Weleda tejserkentő teáról és Motherlove tejserkentő kapszuláról szeretnék véleményeket kérni! Más teákról is írhattok ha valakinek az vált be! Köszönöm
2012. dec. 10. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Én mindkét gyereknél a Motherlove kapszulát használtam. Nekem bevált. A teákról nem tudok nyilatkozni, ittam, de utálom az ízét, ezért lett a kapszula. Ja, nekem a homeos bogyók sem jöttek be.
2012. dec. 10. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Ittam teát, motherlove-ot is vettem, de rájöttem egyetlen igazán hatásos tejserkentő a minél gyakoribb ciciztetés. Nem tűnik logikusnak, de igaz. Gyakran szoptasd, akár óránként, és beáll hamar a mennyiség.
2012. dec. 11. 10:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a gyakori szopival csak egyre kevesebbet tudott enni, és a cicim sem bírta egy idő után. Én akkor tudok a legtöbbet fejni pl, ha 5-6 óra telik el az előző fejés óta!

Görögszénamag kapszulát szedek, mivel a teától fájt a picim hasa.

2012. dec. 11. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!