Kinek mennyi idő után használt a More Milk Plus tejserkentő kapszula?
Kedves Bambi83!
Én péntek este kezdtem el szedni, de még olyan nagy hatását nem érzem... :(
Végül neked használt valami?
Off.. De jó, hogy nem ruháztam be rá! Már így is vagyonok mennek el arra, hogy szoptatni tudjak, de semmi és semmi.
Én már egyik serkentőben sem hiszek! Nem elég a kudarc, még jól le is húznak, de ha nincs tejem, akkor nincs tejem, csak kínlódok!
Szia!
Hát sajnos semmit sem használt.Addig 100ml körül tudtam fejni 2 ciciből, most meg örülök, ha 40-et sikerül.Ahogy elkezdtem szedni rohamosan csökkent, most homeós bogyóval próbálkozom, mert nagyon szeretnék neki tejet is adni, nem csak tápszert!
Én fejni még 50-et sem tudtam, kézzel se, géppel se, de ha a baba rácuppant, úgy beindultak a hormonok, hogy csak na.
Már több mint 48 hónapot szopiztattam, jelenleg a harmadik gyereket...
Semmilyen serkentőben nem hittem, csakis és kizárólag a gyakori mellrehelyezésben és az igény szerinti szoptatásban.
Keress fel egy LLL (La Leche Liga) szoptatási tanácsadót, telefonon is akár...
Nekem érezhetôen használt, 1-3 nap alatt. Szerintem a benne lévô nyugtató-lazító gyógyfüvek miatt, nem annyira serkentés miatt :) bár vízhajtó is van benne (csalán). De a lényeg, hogy sokat (3-4 litert) kell inni és addig, annyiszor hagyni a babát szopizni, amíg szeretné, ill. újra és újra váltott mellbôl megkínálni.
(3 hetesen kellett otthagynom a babám kórház miatt 2 hétre :(, de aztán visszajött a tejem, 1 hónap alatt váltottuk ki a tápszert, most egy éve szoptatok.)
Úgy egy hét múlva kezdett el használni, amikor vékony létemre elkezdtem napi 8 kapszulát szedni, nem is tudtam abbahagyni a szedését, mert akkor rögtön csökkent a tejem.
Napi ötször fejtem, estére így is csak a lefejt tej volt elég a babámnak, de el tudtam hagyni teljesen a tápszert.
Igaz, nem olcsó a More Milk, de megfelelő adagban hat és persze fejni kell mellette, mert az szaporítja igazán a tejet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!