Kinek mennyi idő után használt a More Milk Plus tejserkentő kapszula?
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 7:32-es!
Én pont ma szedem 1 hete! először szedtem napi 4x1 kapszulát, aztán áttértem a napi3x2-re! Én is 80 kg alatt vagyok, de azért emeltem az adagot, hátha jobban beinditja! Valamivel több lett mint volt, de még mindig nem elég 6 hetes kisfiamnak! Muszály pótlást adni neki!
Esetleg én is próbáljam meg még növelni az adagot??
És persze többet is kéne innom, mert az a abaj, hogy keveset iszom..! Egyébként iszom még mellé a Laktoherb teát is!
Már nagyon el vagyok keseredve lesz e több tejci, vagy sem!? már mindent megpróbáltam!!
(Első babámat 6 hónapos korig tudtam szoptatni!)
Mindenképp igyál többet, napi 3-4 liter mehet, pláne melegben. Próbáld meg, hogy minden szopi után iszol egy jó nagy pohár vizet, gyümölcslét vagy teát. Hozzá fogsz szokni pár nap alatt.
Ezek a gyógynövényes serkentők mind vízhajtók, ezért csak úgy tudnak hatni, ha van mit hajtani belőled. (És ugyanezért nem egészséges többet szedni, mint ami rá van írva.)
Igen, mindenképp igyál többet és fejd le minden szoptatás után a cicidet.
Így tudod legjobban növelni a mennyiséget.
Az nekem is kb. 2 hét fejésbe telt (utána is fejtem, de már csak napi 3-5*, előtte minden szopi után), mire el tudtam hagyni a tápszert és fokozatosan több lett a tejem, még fagyasztani is tudtam a lefejt tejekből.
Jó, hogy iszod a teát is, én is ittam napi 3 csészével, meg ettem napi 5 db tejfokozó golyót is.
Esetleg azt is kipróbálhatod (elvileg abból is csak napi 2-3 db-ot lehetne).
Nem tudom hol laksz, de bioboltokban lehet kapni a hozzávalót, pl a 11. kerületben Bp-en a Szabolcska Mihály utca 5-ben.
Recept:
250 gr búza őrölve
150 gr árpa őrölve
100 gr zab őrölve
100 gr kesudió (natúr)
150 gr vaj (nem margarin)
150 gr barnacukor (bio nádcukor)
A gabonaőrlemény keveréket és a durvára vágott kesudiót pár percig szárazon pirítjuk.
Hozzáadjuk a vajat és a cukrot.
A formázáshoz még szükség szerint 1-3 evőkanál vizet adunk hozzá (biztos, hogy több víz kell, mint ami a leírásban szerepel).
A még langyos masszából 2,5-3 cm átmérőjű golyókat készítünk.
(Ez kb. 10 nap - 2 heti adag, hűtőben nem szokott megromlani és egész finom az íze is!)
Ja igen és napi 8 kapszulára nyugodtan felemelheted a More Milket, nekem is csak az használt, még a 6 sem volt elég, de már akkor is észrevettem változást úgy, mint te, szóval szerintem van remény, kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!