Hogyan vegyem rá a közel 5 hós lányomat, hogy a cumisüvegből is elfogadja az anyatejet?
Megpróbálhatsz másikat is, vagy "gyakoroltok" a meglévővel. Hátha rákap mégis. Talán ha nagyon éhes, elfogadja.
Esetleg anyugád megpróbálja majd pohárral, vagy ha nagyon sír fecskendővel megetetni a babát. De ha minden kötél szakad, megvárnak téged. Talán, ha ringatja, sétál vele, nem sír majd a kislányod.
Lehet, hogy butaság, de még arra gondoltam,hogy anyukádtól lehet, hogy elfogadná a cumisüveget is. Mert, hogy "idegen", vagyis nem anya.
1.voltam
Köszönöm a tanácsokat. Fura volt, hogy nem fogadja el, mert a nővére kapott tápszeres pótlást és ő egyből tudta, hogy mit kell csinálni.
Tartok a hozzátáplálástól is.Kíváncsian nézi mikor eszünk előtte néha meg is nyalja, de fintoroga elfordul utána. Almát már probáltam azt sem szerette ugyhogy megvárom a 6 hót.
Kiprobálom az Aventest hátha bejönn ha nem akkor pohárral. Max. nem kell később a leszokással bajlódni:-).
Ne cumisüvegből, sima pohárból vagy kanállal próbálja APA. Te ne is legyél ott, hisz akkor sem leszel, mikor anyud etet.
- pohárból már pár órás korukban simán "isznak" (olyan aranyosak közben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!