Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha cumisüvegből adok a babámna...

Ha cumisüvegből adok a babámnak anyatejet, akkor hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Döntsem le a torkán az egészet, vagy inkább 2-3 kortyonként pihizzünk? Csak mert úgy benyeli 2 perc alatt, mint a vöcsök, félek, hogy túl gyors, és esetleg kihányja. Szerintetek? Ti hogy csináljátok?
2012. dec. 8. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
30-40 ml-enként tarts büfiszünetet vagy csak vedd ki a szájából
2012. dec. 8. 21:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Hű, hát összesen eszik ennyit egy etetéskor. Még nagyon picike, épphogy egy hetes. Az a baj, hogy a cicimet visszautasítja, akármit csinálok, és csak cumisüvegből hajlandó enni. De nem tudom, hogy hogyan adjam, egyszerre igya meg, vagy tartsunk szünetet. Anyósommal megy a huza-vona, ő azt mondja, hogy kortyonként adjam, úgy, hogy az üveget majdnem vizszintesen tartom, de úgy meg teleszívja magát levegővel és folyton csuklik, vagy köhög tőle. De ha úgy adom neki hogy 3-4 korty után szünet, akkor meg állandóan pukizik. :) Néha bukik is, talán 1-2 alkalommal de nem sokat. Szóval szerintetek melyik a jó megoldás? Az amit anyósom mond, vagy amit én próbálok?

Köszönöm egyébként a választ! Ment a zöld kezecske!

2012. dec. 8. 23:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jó amit anyósod mond. Ne kortyonként add neki, és az sem jó ha vízszintesen tartod mert akkor tényleg levegőt nyel. A mi példánkból kiindulva én megszoktam dönteni a cumisüveget annyira, hogy látom,hogy levegőt biztos nem nyel, csak a tejet. Az, hogy igazából milyen szünettel eteted őt, sztem azt nektek kell kitapasztalni. Azt írtad, hogy kb. 30-40 ml-t eszik meg egyszerre, akkor erre talán azt tudom mondani, hogy olyan 10 ml-ként szüneteltesd, esetleg böfiztesd.

Sok sikert!

2012. dec. 9. 13:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Most már emelkedik a mennyiség, amit eszik, ma már 50-60 ml is lement, igaz a végén maradt két korty, de azt már nem tudtm úgy odaadni, hogy ne nyeljen levegőt.

Köszönöm a te válaszod is kedves utolsó! :)

2012. dec. 9. 15:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Bocsi,nem tudtam ,hogy ilyen pici :)Biztos ,hogy jó a cumisüveg cumirésze? 0 hónapos korra van? Bimbóvédővel próbáltad már a szoptatást? Én mindenképp javaslom,hogy próbálkozz többször,mert lehet ha már erősebb lesz akkor jobbnak találja majd a cicit.
2012. dec. 9. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!