Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi a véleményetek arról az...

Mi a véleményetek arról az anyukáról aki nem akarja szoptatni a babáját?

Figyelt kérdés
Arra hivatkozik hogy vérzik a melle és nem szoptathat igy, meg nem is fog mert beteg lesz a gyerek a véres tejtől. Szerintetek?
2015. febr. 28. 22:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem minden gyerek megérdemelné hogy az anyja szoptassa. A legegészségesebb táplálék és a legmegnyugtatóbb dolog a számára. Nagyon sajnálom azokat a babákat, akik ezt nem kaphatják meg. Nekem is vérzett, de megküzdöttem vele és én az előtejet is cseppenként fejtem le a Picimnek, mert meg akartam neki adni.
2015. márc. 11. 23:13
 22/22 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem mindenki olyan nagy mártír, mint te. Van, akinek fontos a saját testi épsége, egészsége is és mérlegelni kell. Szerintem meg az egészséges anyukát érdemli meg minden baba. Aki testileg-lelkileg is egészséges és nincs belebetegedve, h nem tud szoptatni. Neked sikerült átmosni az agyad ezzel a minden áron szioptatással és véres mellbimbóval is szoptattál, ez a te butaságod, a te bajod, de ne tegyél már úgy, mintha ez lenne a normális, a követendő.

CSak mellékesen jegyzem meg, h ovis korban már egyáltalán nem fog számítani, hogy egy gyerek anyatejet kapott élete első pár hónapjában vagy tápszert., csak az ilyen hősködő anyukák szeretik azt hinni, h akkor ők az anyatejjel magát a nagybetűs EGÉSZSÉGET adták át a babájuknak. Persze, szuper az anyatej, nem vitatom, de nem csodaszer és nem kéne úgy tenni, mintha mindenre az lenne a megoldás. Melleselg elég nagy baj az, ha úgy szokattad a babádat, h csak cicin tud megnyugodni. Más babák máshogyan is képesek rá. Mi tehát ez a nagy melldöngetés?

2015. márc. 12. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!