Délelőtt volt egy 10 perces műtétem altatásban, szerintetek lehet szoptatni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 17:23
1/4 anonim válasza:
ha altattak vagy csak érzéstelenitőt kaptál azok már kimentek a szervezetedből. szóval igen szoptathatsz!
2/4 anonim válasza:
Mikor az első lányom 6 hetes korában vakbélműtétem volt altatásban, 24 órát mondott az anesztes, hogy ne szoptassak. De az rendes altatás volt, téged lehet, csak kábítottak, talán az hamarabb ürül.
Neked nem mondott semmit az altatóorvos?
3/4 A kérdező kommentje:
nem mondták én meg elfelejtettem megkérdezni. de annyit már nem szoptatok, pár korty és elèg a 21 hós lányomnak :)
2015. febr. 17. 13:30
4/4 anonim válasza:
nekem még a fogorvosnál is a legelső kérdésem az volt, mit lehet, mert szoptatok.. fura, hogy nem jutott eszedbe, mégis csak egy műtét :O én az orvost kérdezném meg erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!