Mennyire törvényszerű hogy ha az 1. babát tudja az anyuka szoptatni, a 2-at is fogja tudni?
Figyelt kérdés
Ezt leginkább több gyermekes anyukáktól kérdezném,akiknek van benne tapasztalatuk.2015. febr. 20. 11:29
1/7 anonim válasza:
biztos, hogy fog menni, de mivel az anya így már leterheltebb, kevesebbet tud pihenni, az kihat a tej mennyiségére...
2/7 anonim válasza:
Én az elsőt tudtam, a másodikat nem :((((
3/7 anonim válasza:
Én mindkettőt tudtam, most várom harmadikat. Általában a másodikat képes szoptatni, aki az elsőt is tudta. Szerintem inkább az idő hiánya, kevesebb "pihenés" szokott lenni a próbléma. De van egy ismerősöm például 6 gyerekes, közeliek egymáshoz a gyerekek, és mindegyiket sokáig szoptatta, alkat/türelem kérdése. Meg szerintem attól is függ, hogyan reagál az első testvér
5/7 anonim válasza:
Én mind a 3 gyermekemet szoptattam.
Szerintem a 2.-nál már a ember nem is görcsöl rá a dologra, ösztönből jön az egész.
Nekem a 3. gyereknél annyi tejem volt, hogy 1 éven keresztül adtunk is le anyatejet, a csak szopizós időszakban 7-8 dl-t.
6/7 anonim válasza:
Szia.Én az elsőt nem tudtam szoptatni,a másodikat meg 28 hónapos koráig...most vagyok a 30.hétben a 3.babámmal,bízok benne,hogy őt is fogom majd tudni szoptatni.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Kíváncsi voltam hogy a 2. babát mennyire "értelemszerű" hogy tudja vagy nem tudja szoptatni egy anyuka. Kisfiamat (egyetlen gyerkőc egyelőre)1 éves koráig tudtam; csak szeretném ha ez minimum meglenne a kistesónál is.
2015. febr. 28. 06:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!