Mi a véleményetek arról az anyukáról aki nem akarja szoptatni a babáját?
2 gyereket szoptattam, szó szerint vérzö mellel, 5x volt az utolsónál gyulladásom aminél antibiotikummal és paracetamollal szoptattam.
Ha még egy gyerekem lenne, már a korházban kérném, hogy apasszák el a tejemet. Szinte ez az egyik nagy ok amiért tuti nem lesz gyerekem, mert ezt a szoptatás mizériát nem akarom megint. Ha szoptatásra gondolok felkeveredik a gyomrom is.
Ha vér kerül a tejbe, azt nem lehet odaadni a babának, kihányja.
A véleményem meg: az a lényeg, ha gyerek jóllakjon, ne éhezzen. Ma már magas minőségű tápszerek kaphatók, csak sokan viszolyognak tőle, mert a nevében benne van, hogy "szer" és sokan azt gondolják, h ez egy mű dolog. Nem az. A tápszer tejből készül, különböző eljárásokkal teszik emészthetővé, megfelelővé a csecsemő számára. Az anyatejet meg szeretik úgy beállítani, h az valami csodaszer, hogy aki szoptat az valami életelixírt csepegtet a gyerekébe. Még a cigis anyuka is képes lenézni a tápszerező anyukát, mert ő szoptat. Az nem gond, h nikotinos tejjel eteti a gyerekét, de szoptat és ettől ő már jobb anyának érzi magát.
Le kéne számolni ezekkel a mítoszokkal. Én már megtettem.
de, provokálni akarsz, ugyanis nem egy választ töröltettél.
Újra leírom, sokkal elviselhetőbb az a nő, aki nem szoptat, és nem magyarázkodik miatta, mint az, aki 10 évig szoptat akár, de beleköt abba, aki nem neki tetsző módon cselekszik...
Ha tetszik ha nem ez igenis provokatív kérdés.
Tudhatnàd ez örök vita lesz mint az is hogy anyatejet vagy tápszert, vagy az abortusz gyilkosság-e vagy sem.
lerágott csont örök vita téma.
mégis mit vártál?
- magányügye
- azért van ennyi lelki beteg anyuka, mert a szoptatás valami hatalmas dolog, és ha valaki nem képes rá, az már hlye
- meg a sok "szakember" is ezt nyomja, csináld, csináld, erőszakkal is, mert olyan nincs, hogy nem megy, akkor te vagy a balfék
Én sem fogom szoptatni, iszonyúan fáj a mellbimbóm, elég, ha megérinti a párom, vagy én (pedig messze nincs még baba).
persze, hogy provokatív. Mi a véleményetek, arra hivatkozik...
HA ez a te problémád lenne, és úgy érdeklődnél, oké. Bárki más problémájáról beszélni provokálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!