Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nyilvános szoptatás?

Nyilvános szoptatás?

Figyelt kérdés

Egy Intercity-n utaztam helyjeggyel.

Velem szemben ült egy kb. 30-as, nagyon jól szituált reprezentatív nő egy kb. fél éves gyerekkel.

A gyerek sírt, és nem fogadta el a cumit.

Ekkor a nő kigombolta a blúzát, és elővette a hatalmas mellét és szoptatni kezdett. Nagyon szép látvány volt, de ugyanakkor nagyon izgató is, szinte le sem tudtam venni a szemem róla. Hogy kellett volna viselkednem? Diszkréten elvonulni, vagy megdicsérni, vagy mit?

2015. jan. 18. 22:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
hát nem tudom, szerintem a nő intézhette volna diszkrétebben a dolgot. nem arról van szó, szoptasson vonaton ha kell, de miért nem terít oda egy kendőt vagy mittudomén? mert mondjuk ha csak magamból indulok ki én ennél szégyenlősebb vagyok szóval baromi kellemetlenül érezném magam így. és az oké hogy az illető hölgy esetleg nem, de még akkor is ott van az, hogy abba nem gondol bele hogy másoknak ez kellemetlen lehet, hogy a cickóit "kell" bámulni? ha én is a fülkében vagyok valószínű kimentem volna lányos zavaromban. és mégegyszer mondom nem azzal van baj hogy szoptat. de könyörgöm takarja már el! ha ő elvárja a toleranciát, akkor legyen ő is toleráns másokkal!
2015. jan. 19. 08:34
 12/17 A kérdező kommentje:

#11-nek: "abba nem gondol bele hogy másoknak ez kellemetlen lehet, hogy a cickóit "kell" bámulni?" Hát nagyon nem volt kellemetlen az a "bámulás"

Különben meg az IC-n nincsenek fülkék!

Szerintem a nő teljesen normálisan kezelte a kérdést - nekem volt túl szép a látvány - nem takargatta magát, de nem is villogott...

Büszkén szoptatott: büszke volt a gyerekére, és az egészre, úgy ahogy volt! Nem volt álszemérmes, az biztos! Irigylem érte!

2015. jan. 19. 08:45
 13/17 anonim ***** válasza:
47%

"Különben meg az IC-n nincsenek fülkék! " De, vannak olyan IC-k.

Amúgy meg akkor is takarja le magát, ez nem büszkeség kérdése, a mellet nem kell mutogatni. Főleg ha nyáladzanak rá a vonaton *brrr*

2015. jan. 19. 08:49
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
NEKED nem volt kellemtelen, oké. másnak attól még lehetett. nőként nekem az lett volna. tartom hogy lehetett volna szemérmesebben intézni
2015. jan. 19. 12:22
 15/17 anonim ***** válasza:
10%

Mondjuk nem nézni, mert azt is hihette, rosszallod a dolgot.

Én legalábbis tuti beszóltam volna, hogy fszért bámulsz - mint mindenkinek, aki huzamosabb ideig néz.

2015. jan. 20. 16:15
 16/17 anonim ***** válasza:
51%

Ja, igen, és a nőnek meg lehetne annyi esze, hogy letakarja a mellét, mert - táplálás ide vagy oda - sokan nem vagyunk kíváncsiak rá.

Amúgy a cigányok (nem romázom őket) szoktak így, közszemlére téve szoptatni, értelmes nő kendőzik.

2015. jan. 20. 16:17
 17/17 anonim ***** válasza:
48%
Gondolom kényszerből szoptatta meg, mert mint írtad a cumit nem fogadta el. Abból akarta etetni.
2015. jan. 20. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!