Nyilvános szoptatás?
Egy Intercity-n utaztam helyjeggyel.
Velem szemben ült egy kb. 30-as, nagyon jól szituált reprezentatív nő egy kb. fél éves gyerekkel.
A gyerek sírt, és nem fogadta el a cumit.
Ekkor a nő kigombolta a blúzát, és elővette a hatalmas mellét és szoptatni kezdett. Nagyon szép látvány volt, de ugyanakkor nagyon izgató is, szinte le sem tudtam venni a szemem róla. Hogy kellett volna viselkednem? Diszkréten elvonulni, vagy megdicsérni, vagy mit?
Ilyenkor nem illik feltűnően bámulni, de ha ő sem takargatja neked sem kell elfordulni, elbújni.
Örülj neki, hogy a gyerek is egészséges kaját kapott, meg neked is szép látványban volt részed.
6-os :
csak az veheti elő akinek van rajta kit cumiztatni. úgyhogy ha nem vittél magaddal nőt akkor tartsd bent a gyíkot míg hazaérsz
8-as: Hát, egyáltalán nem takargatta a mellét - igaz, nem is kérkedett vele. (pedig lett volna mivel!)
Ő láthatta, hogy "csorog a nyálam", de se ellene se érte nem tett semmit: egyáltalán nem zavartatta magát.
Persze a szomszéd ülésről is bámultak, de azért én voltam a páholyban...:)
Különben a gyerek - szerencsére - igen lassan evett, néha be is aludt...
Különben én nagyon helyeslem, ha valaki nyilvánosan szoptat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!