Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan tudnám előrrébb hozni...

Hogyan tudnám előrrébb hozni a 17 hónapos gyermekem elválasztását?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kiváncsi a kritikákra, tapasztalatokat várnék! Naponta 4 x cicizik, 3x elalvás előtt és 1x hajnalban. Van vmi amivel sikerült vkinek kiváltani a ciciket?

Nem mennyiséget szopizik, csak a mell a lényege. Esetleg tejapasztó módszerről tud valaki?

2010. febr. 2. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

[link]

Ez a topic erről szól. Ha kevesebbet szopizik elvileg elapad a tej. A gyors elapasztással vigyázni kell, mert hosszú távú hatásai lehetnek. Ahogy leépíted a gyereket el fog apadni.

2010. febr. 2. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

szia! van rá gyógyszer, Bromocriptin a neve, nekem 1.5 nap alatt elapadt tőle. meg jegelni is lehet, az is használ. egyébként meg két hatásos módszert ismerek hogy leszokjon róla. 1. nem adsz neki, ha sír, üvölt, őrjöng, akkor sem. ez ennyi idős korban már pszichikai dolog, a pszichikai függés megszüntetése meg nem könnyű. ehhez kötél idegek kellenek. 2. bekened citrommal, ha nem jön be ecettel. többet nem fogja kérni, az tuti.

remélem tudtam segíteni :) soksikert!

2010. febr. 2. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia,nálunk is cicizett 17 hósan,aztán 22 hósan elmaradt teljesen.Előtte a du-áni és esti cici maradt el,utoljára a hajnali.Nem volt praktika,már nem kérte.
2010. febr. 2. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:
12%
Majd ö tudja,hogy mikor eleg neki a ciciböl.Az en babam meg mindig szopizik,igaz 1-2 szer naponta(21hos).szep lassan leszokik majd rola.En,hogy vettem neki baba tejet,egyre kevesebbszer kerte a cicit.Ha ment aludni is neha a baba tejet kerte nem a cicit.Most meg csak ejjel ha felebred akkor keri a cicit,amugy mar nem.Talan probald meg baba tejet.Lehet,hogy neked is bevalik(milupa,hipp).DE ne eröltesd!!!
2010. febr. 3. 07:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Az én fiamnak nem táplálék gyanánt fontos a cicizés, hanem markolássza, szagolgatja. Nekem már kezd terhes lenni a dolog, azért szeretném elválasztani. Sima tejet is iszik már, tulajdonképpen mindent eszik és nagyon jó evő.
2010. febr. 3. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:
A fiamat 14 hónapos korában választottam el, erős hátfájásom volt, ezért kellett. Én egyszerűen máshogy altattam. Letettem, elmondtam neki, hogy aludni kell, megsimogattam, kimentem. Csak 1-2 napig sírt, akkor sem sokat. Először a nappali szopizás maradt el, pár hét után az esti is. Az éjjeli volt az utolsó, (nekem még akkor 2-3-szor kelt minimum) de végül ha felkelt, bementem hozzá, és odafeküdtem a kiságyához közeli kanapéra, és ott maradtam, amíg visszaaludt (nem vettem ki az ágyból). Kevesebb, mint egy hét alatt végigaludta az éjszakákat, és ez ma is így van. Már elmúlt 18 hónapos.
2010. febr. 3. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!