Mikor kezdtétek meg babáitok elválasztását? Cumisüvegből tápláló tápszeres-anyatejes babák anyukái.
Szerintem ez ugyanúgy megy mint egy ciciből szopó babánál. A fiam szintén tápszeres-anyatejes volt üvegből is evett, szopizott is. Megvártuk a 6 hónapot és utánna fokozatosan kapott más-más ételt is, ahogy a védőnő is tanácsolja, de ezt biztosan tudod mit kell adni elöször.
Vagy a végleges elválasztást kérdezed? Én 1,5 évig szoptattam. A végén már csak napi 1-szer. Aztán úgy láttam, hogy minden érdekesebb neki, mint a szopi, nem bírt nyugton ott maradni, csak kínlódott már a cicin, akkor hagytuk abba.
Köszönöm a két utolsónak a válaszokat.Azt elfogadom, hogy már nem lesz olyan a mellem mint előtte(75B-75DD)mert már most lógnak és szét van repedve a bőr rajta.Ez van, csak már egyre többször fájnak, fáj a hátam,és a sorozatos berepedések miatt szinte mindig sebes vagyok.Pedig kenem bimbóápolóval, anyatejjel de nem ér semmit.
Avent Isis elektromosom van, de mostanában a kézi változatát használom,az gyorsabb.
Most még a fejő láttán is majd kiugrik a bőréből, nemhogy a cumisüvegre:)Úgyhogy még marad a régi felállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!