Másfél éves gyermekem még mindig cicin alszik el, délben is és este is. Hogyan kezdjem el a leszoktatást? A Többi lejjebb.
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez is egy visszatérő kérdés és többen írták, hogy feküdjek mellé, simogassam, hallgassunk halk zenét stb., de nincs ennek valami más útja-módja, mert ez nagyon nem jött be nálunk.2010. máj. 23. 21:40
1/2 anonim válasza:
Szia. Enyém is másfél éves, igaz, ő 3 hónapig szopizott csak, de a mai napig csak cumisüveggel a szájában alszik el. Melléfekszem, odaadom neki az üveget (tej van benne), és azon szépen elalszik. Délben és este is ez van. Ha elaludt, egyszerűen elveszem tőle.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én játszással oldottam meg!
Alvási idő elött adtam a főzeléket és, aztán játszottunk, addig míg nagyon elálmosodott( így a szopi elmaradt)! Dajkálással altattam, pillanatok alatt elalud! Aztán,ez így ment pár napig és a napközbeni cici elmaradt!
3 hétig éjszaka még kérte, aztán az is elmaradt!
Azóta végig alussza az éjszakát a babám! Most 14 hónapos és 1 hete alszunk éjszaka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!