Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A lefejt tejet megihatja a 23...

A lefejt tejet megihatja a 23 hónapos gyermekem?

Figyelt kérdés

Most született testvére, és néha fejem a mellem, de nem szeretnék fagyasztani.

Megihatja a nagyobb, vagy fura lenne? Más ilyen korú babák még szopnak, azért jutott eszembe.

Mit gondoltok?

2010. nov. 30. 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Megihatja, de nem biztos hogy fog neki ízleni:)
2010. nov. 30. 08:52
 2/6 Benga válasza:
100%
Baja szerintem nem lesz tőle, max nem ízlik neki, ahogy az előtte mszóló is mondta.
2010. nov. 30. 08:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Adtam neki kb fél decit, ízlett neki, mondta, hogy finom.

Köszi a válaszokat.

2010. nov. 30. 09:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az én 23 hónapos kisfiam még javában szopizik, így ha elfogadja, a gyermeked is simán ihatja:)
2010. nov. 30. 09:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én nagyobbikom is 23 hónapos volt,amikor megszületett a pici.Rengeteg tejem van,anyatejleadó vagyok és a védőnő tanácsára anyatejet adok a nagyfiamnak is(üvegből) reggel,este.Neki is nagyon ízlik,sokkal jobban szereti,mint a bolti tejet,néha még napközben is kér.Ráadásul százszor több vitamin van benne,mint a bolti tejben.

Üdv: 3,5 hónapos és 27 hónapos fiúk anyukája

2010. nov. 30. 09:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is!
2010. nov. 30. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!