Miért néznek rám néhányan furcsán, ha megtudják, h a 20 hós Babám még szopik?
Ahogy a tápszeres anyukák közül sem mindegyik adja szándékosan a tápszert, úgy a hosszan szopó gyerekek közül sem mindegyik cirkuszol a szopiért!!!
Már bocs, de mind a két csapatban vannak meglehetősen előítéletes anyukák...
Felesleges a téma, mert aki hosszan szoptat, az úgyis tudja, miért teszi, aki meg nem, az csak találgat vagy bosszankodik vagy irigykedik vagyvagy..
Kevesebb előítélettel többre mennénk szerintem. :(
Kedves "az én lányom a legszebb"-et író anyuka!
Az én kislányomat sajnos 4 hós kora óta nem tudtam szoptatni!Elapadt a tejem!Pedig vagy 10szoptatási tanácsadóval beszéltem,20 fajta tejserkentőt kipróbáltam,pihentem,gyakran szopiztattam és mégsem!
Attól fogva tápszeres a lányom,de.....
Gyönyörű a bőre,okos,mindenevő kiegyensúlyozott baba!15hós!
És tudok példát mondani:az unokanővérem 23hónapig szoptatta fiát:ekcémás,hisztis és rossz kedélyű szinte mindig!Verekszik,pedig soha senkitől nem látta,és ráadásnak finnyás is!Szóval nem kell azt mondani hogy a tápszeres babáknál egészségesebb aki csak szopizik!
Nem attól függ a viselkedése és a jövője a gyereknek hogy mit evett kiskorában!
köszönöm a hozzászólásokat:-)
annyit azért kérdeznék,ha tudja valaki,h miért van az,h a Kisfiamnak próbálom kínálni néha tápszerrel,babatejjel,h legalább napi 1x azzal váltsuk ki az anyatejet,de Nem fogadja el!!Miért???
A tiszta vizen és az anyatejen kivül Semmit nem iszik meg.
Azt mondta az orvod,örüljek neki...
Valakinek hasonló??:-)
Csak gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!