Szerintetek rosszabb anya vagyok azoknál akik megtudják venni a babáknak a drágább de biztonságosabb dolgokat?
Ne törődj az ilyenekkel. Ha a babád(nak)
-tiszta,ápolt
-mosol rá
-enni kap
-játszol vele
-törődsz ahogy kell vele
-orvoshoz viszed ha beteg
-maximális szeretetet kap
akkor tökéletes anya vagy! A többi csak anyagi, attól te nem vagy kevesebb vagy rosszabb! Ilyeneken ne is gondolkozz.
Nagyjából amiket felsoroltam (lehet kihagytam valamit) megvan, akkor mindene megvan! :)
Hadd mondjak neked valamit: ha egy baba megkapja a maximális szeretetet, van mit ennie és nem fázik, akkor mindent, de mindent megkapott, amire szüksége van! Amúgy pedig hozzáteszem, nem mindig a drága a legjobb! Én igazán megtehetném, hogy a drága dolgokat veszem a gyerekeknek, a párom alaphangon keres 5-600 körül, van, hogy akár kétszer ennyit, meg az én gyedem is családival száz fölött van, ennek ellenére örülök az unokatesóktól örökölt ruháknak, szoktam turiba járni, vásárolok a teszveszen, a járókát használtan vettem még az első babának, most a kicsi is azt használja és nyugodtan hidd el, hogy nem az autósülés márkáján fog múlni ne adj' Isten egy baleset kimenetele. Az autósülésnek az a lényege, hogy a megfelelő magasságban üljön a kicsi és rendesen tartsa a biztonsági öv. Mondhatnak a töréstesztekről akármit, ha már az ülésen múlik, hogy mennyire sérül a baba, ott már nem sokat lehet tenni. Ha ütközésnél úgy mennek bele valakibe, hogy a gyerekülésig törik minden, ott már magán az ülésen nem múlik semmi. Legyen kényelmes a babának, lehessen biztonságosan rögzíteni, a többi nem számít. Ja, nekünk is "csak" 25 ezres ülésünk van, teljesen szuper és szeretik a gyerekek. Szóval rá se ránts azokra, akik megszólnak - a saját szegénységi bizonyítványukat állítják ki ezzel.
Szeresd a picurkádat tiszta szívből, más nem számít! Sok boldogságot nektek!
Szia
Elore is bocsi kicsit hosszu leszek.
Eleg sok tehetos ismerosom van 9ez alatt az iszonyatosan gazdagot ertem).
Unokatesomek pl nem veszenek a gyerekeknek mindenbol dragat...sot a ruhaik kb 70% turis, mert nem tudnak vigyazni ra.
Iskolaba (elsos a legnagyobb) oviba (4 eves a kozepso) uj ruhaba mennek, de otthonra es az oviba atoltozos ruhanak turisat kapnak.
Nem kapnak jatekot, csak ha megerdemlik (rendet tart a szobajaban stb)
Mi is mindent megvehetnenk a lanyunknak, de felesleges.Hasznalt a babakocsija, hasznalt a kisagya hasznalt az etetoszeke es hasznalt ruhai is vannak.Eleg sok jatekot hasznaltan veszek meg es kimosom/elmosom.
Nem hiszem, hogy a penz haterozna meg egy ember ertekeit (vagyis sokszor igen, de azok nem pozitiv peldak).
En 100 inkabb baratkozok szegenyebb korulmenyek kozott elekokkel akikkel tudunk beszelgetni es a gyerekeink egyutt jatszani mint gazdag sznobokkal.
Van baratnom aki soha de soha nem kapott bulira mozira stbre penzt a szuleitol, pedig baromi gazdagok.Mindig dologzott a baratnom, hogy legyen mibol szorakoznia.
Apukaja megmondta neki, hogy O is a nullarol kezdte es a gyerekei is onnan fogjak.Meg kell tanulni a gyerekeknek is!
Jol tette.Mara a baratnom nem egy elkenyeztetett csaj, hanem egy erett komoly no aki tudja, hogy milyen kuzdeni es igy elerni dolgokat.
Lassan 30 eves es buszke magara.
A penz nem boldogit!!
Akkor vagy jo anya, ha a szeretetedet adod es azt penzert nem lehet megkapni!!Akkor vagy jo anya ha a legjobbat adod amit tudsz!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!