Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek rosszabb anya...

Szerintetek rosszabb anya vagyok azoknál akik megtudják venni a babáknak a drágább de biztonságosabb dolgokat?

Figyelt kérdés
Lelkiismeret furdalásom van, mert én mióta megszületett semmiből nem tudtam megvenni a legdrágább szuper dolgokat, itt gondolok a babakocsira, autóülés, ruhák, etetőszék, stb…. most vettük meg a 2. autóülést, de nekünk csak 17000Ft-os akciós ülésre futotta, sokan meg azt mondják hogy ne ezen spóroljak.
2011. febr. 7. 19:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia!

nyugodj meg a jó anya nem attól jó,hogy méregdrága cuccokat vesz.Mi bababizományiba vettük meg a babakocsit,háztól a kombinált kiságyat,ismerőstől a babahordozót,rengeteg rucit kaptam a barátnőmtől,szinte alig kellett vennünk.Én kifejezetten szeretek turiba járni,mert nagyon jó minőségű angol babaruhákat lehet megvenni olcsón,és az anyaguk is nagyon jó.Minek vegyem meg akkor a nagyon drágát.Attól,hogy valami drága nem biztos,hogy megbízhatóbb is.A saját személyes véleményem az,hogy ha valaki nagyon a márkára,drágaságra megy,persze ha megteheti az nem is a babának szól sokszor,hanem a környezetnek.ismerek olyat aki ezt felvágásnak

2011. febr. 7. 22:00
 12/15 anonim ***** válasza:
bocsi lemaradt a vége valahogy.szóval direkt felvág a környezetében azzal,hogy mindenből a legjobbat,márkásat veszik.
2011. febr. 7. 22:02
 13/15 anonim ***** válasza:

tulajdonképpen osztom az előttem szólók véleményét. mi is turiból öltözünk, a lányom is én is, nálam ez már hobbi:-)

egyetlen drága dolgot vettünk, az pedig pont a gyerekülés volt, pont a biztonság miatt, de sok mindent használtam vettem, illetve kaptam a barátnőimtől, illetve volt néhány dolog kölcsön is.

amiben nem fogok spórolni, az olyan dolgok, amik az egészségét befolyásolhatják, így pl ételekben próbálok jobb minőségűt venni, cipőt mindig újat veszek, mert nem mindegy, hogy miben tanul meg járni, de a többi mint pl. ruha, játék lehet használt is, sőt mivel mindent gyorsan kinőnek, így nem is érdemes ilyen árak mellett újakat venni.

eszedbe se jusson, hogy ettől te rossz anya lennél!!!

2011. febr. 7. 22:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Picit a tárgyi dolgokról (az érzelmi oldalról szerintem már megnyugtattak mások): én nagyon sokat foglalkozom autósülésekkel és babakocsikkal egészen pontosan azt árulunk, szóval belelátok a minőségbe és a tartósságba is.

Persze, vannak gyengébb minőségű termékek, de ezek között is vannak olyanok, amik megfelelően betöltik a fő funkciókat, megvédik a pici fejét az oldalra billenéstől, mindig megfelelő magasságba és hosszra állítható a biztonsági öve, esetleg dönthető ha olyanra van szükség. Az isofix nem jelent semmit, attól nem lesz baj hogy egy övvel bekötött autósülés picit mozog az ülésen, még kényelmesebb is a babának, mert nem ráz annyira ha nem sima az út. Tudnék olyan ülést is mutatni ami egy az egyben ugyanaz mint a 100 ezer forintba kerülő, és ugyanott gyártják, de fele annyiba (se) kerül, mert abban még nem a márkanevet fizeted meg! Az autósülés tesztek is nevetségesek, többnyire frontális ütközést szimulálnak, mikor autósülést jellemzően inkább oldalirányú ütközésnél érhet bármilyen sérülés.

2011. febr. 7. 23:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Ugyanez áll a babakocsira is, mindenben csak a márkát fizeted meg! Persze, vannak kiemelkedően jó modellek, de az olcsóbb kategóriában is, és nem mindig a legismertebb márkákat kell keresni. De hidd el, tönkre tudják tenni a 150 ezres babakocsit is, néha én is nézek, mert nem tudom elképzelni mit tehetnek vele. Láttam már zsugor ásványvízzel megrakott babakocsit és olyat is amiben a 15 kilós gyerek páros lábbal ugrált. A nem rendeltetésszerű használatot egyik sem viseli el. Ha te tényleg vigyázol a babakocsidra, valószínűleg semmi baja nem lesz, bármennyiért is vetted! Attól ne félj, hogy nem lesz kényelmes a babádnak, egy fapadosabb kocsiba is lehet tenni egy bundazsákot vagy plédet, a pici meg sem fogja érezni a különbséget, ő nem a csodakocsitó lesz boldog, hanem attól, hogy te tologatod :)

Minden jót! :) :*

2011. febr. 7. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!