Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem tudok pihenni, és sokat...

Nem tudok pihenni, és sokat idegeskedek mostanság. Szinte teljesen elment a tejcsim. Visszahozhatom még?

Figyelt kérdés
8 hós a babám, nagyon rossz lelki állapotban vagyok, még soha nem voltam ilyen kétségbeesett és stresszes, már muszály neki tápszert adnom, mert két ciciből alig jön 60 ml.
2010. jan. 20. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az idegesség okát kéne megszüntetni vagy kezelni (nem bogyókat szedni megcsodakajáka enni) és akkor biztos tudnál még szoptatni. De ekkora babának már lehet enni egy csomó mindent, és a tápszer sem méreg... Ne legyél még emiatt is ideges.
2010. jan. 20. 22:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is idegeskedtem egy időben sokat és lecsökkent a tejem. Sajnos nem is jött vissza a régi állapot. Azóta minden szoptatás után kap tápszert is.
2010. jan. 21. 10:50
 3/5 anonim ***** válasza:
8 hós a babád, nagyon-nagyon ügyes vagy hogy eddig tudtál szoptatni, nyugodtan kezd el a hozzátáplálást, ne idegesítsd még ezen is magad. Tudom hogy az a legjobb ha 1 éves koráig szopizik a baba, de hidd el a 8 hónap már így is kitűnő, nagyon sokan a felével is beértük volna.... adj neki nyugodtan főzeléket, gyümölcsöt, tejpépet, lassan már husit is ehet! Kitartás, minden jót!
2010. jan. 21. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Vissza lehet hozni a tejcsit! Az én fiam 3 hónapos, elhagyott a férjem, összeszedtem magam, mert a fiamnak kellek! Homeos bogyók, zabtej! Nekem bevállt.

De igaza van a többieknek, nyugodtan mehet már a hozzátáplálás!

2010. jan. 21. 14:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Sajnos nem vagyok abban a helyzetben, hogy a probléma okát megszüntessem... Ó, bárcsak tehetném! De az aggaszt leginkább, hogy olvastam, hogy egy ekkora babának minimum fél liter tejre van még szüksége. Nekem tuti, hogy nincs fél liter naponta, és lehet, hogy ez az én hülyeségem, de iszonyatosan kudarc számomra, hogy tápszert kell adnom neki, de inkább az mint hogy valami baja legyen, vagy éhezzen...

Bocs az off-ért:Sajnálom, hogy vannak olyan felelőtlen emberek, akik magára hagyják a társukat egy édes kisbabával ráadásul ilyen nagyon az elején... De talán így jobban jártatok, mintha egy olyan ember mellett kellene élned aki semmibe sem vesz, lenéz, esetleg bánt... Kívánom, hogy mindenki nyugodt, kiegyensúlyozott, és boldog életet tudjon élni, megbecsülésben és szeretetben!

2010. jan. 21. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!