Nem tudok pihenni, és sokat idegeskedek mostanság. Szinte teljesen elment a tejcsim. Visszahozhatom még?
Vissza lehet hozni a tejcsit! Az én fiam 3 hónapos, elhagyott a férjem, összeszedtem magam, mert a fiamnak kellek! Homeos bogyók, zabtej! Nekem bevállt.
De igaza van a többieknek, nyugodtan mehet már a hozzátáplálás!
Köszönöm a válaszokat! Sajnos nem vagyok abban a helyzetben, hogy a probléma okát megszüntessem... Ó, bárcsak tehetném! De az aggaszt leginkább, hogy olvastam, hogy egy ekkora babának minimum fél liter tejre van még szüksége. Nekem tuti, hogy nincs fél liter naponta, és lehet, hogy ez az én hülyeségem, de iszonyatosan kudarc számomra, hogy tápszert kell adnom neki, de inkább az mint hogy valami baja legyen, vagy éhezzen...
Bocs az off-ért:Sajnálom, hogy vannak olyan felelőtlen emberek, akik magára hagyják a társukat egy édes kisbabával ráadásul ilyen nagyon az elején... De talán így jobban jártatok, mintha egy olyan ember mellett kellene élned aki semmibe sem vesz, lenéz, esetleg bánt... Kívánom, hogy mindenki nyugodt, kiegyensúlyozott, és boldog életet tudjon élni, megbecsülésben és szeretetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!