14 h kismami vagyok anyukám kórházba van, nagyon sokat idegeskedek, és félek, hogy a baba miattam lesz beteg. Okozhatok neki problémát?
Sajnos igen.
Pont az első terhességemnél hallottam a tv-ben, hogy a kimama a 3. gyerekkel volt terhes, mikor az apuka meghalt, annyira megviselte, hogy beteg lett a baba. (aztán hogy mi igaz ebből..) Nekem a mamám halt meg akkor, próbáltam visszafogni magam.
Semmi bajotok nem lesz.Azért egy súlyos trauma nem használ,de ismerek olyat akinek terhesen meghalt a férje,aztán mégis egészséges lett a baba.
Beteg nem lesz,és valószínü már elvetélni sem fogsz ettől,de azért próbálj meg egy picit lazítani,akár homeos nyugtatót kipróbálni.
Nem mondom, hogy idegeskedj csak, mert nem árt, de akik pánik betegek, vagy nagy baj éri őket, azoknak is születik egészséges babája. És akik a háború alatt vártak babát???
Jobb a nyugalom mindenkinek, de vannak élethelyzetek, amikor nem lehet elkerülni a streszt. Majd ez is elmúlik. Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!