Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha sokat idegeskedek az...

Ha sokat idegeskedek az átmegy valamilyen szinten a tejcsibe? Lehet emiatt alszik annyira nyugtalanul a babám?

Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 08:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Az idegeskedés nem használ. Nem a tejbe való közvetlen átmenésről van szó, hanem arról, hogy bármilyen pici is baba érzékeli, hogy a mama ideges, vagy rossz hangulat van a körülötte.
2009. jan. 26. 08:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Próbálom leküzdeni és a kicsi előtt nem mutatni, de sajnos nem megy olyan könnyen. Válunk a férjemmel. Csak én úgy gondoltam emiatt lehet, mert szinte minden órában felsírdogál éjjel és már elmúlt 1 éves. Nappal semmi gond, jó kedvű, játszik, alszik is kb 2 órát. Csak az éjszaka.
2009. jan. 26. 08:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos, ha te nem is mutatod a baba előtt, hogy ideges vagy, ő minden rezzenésedet megérzi. Még működik a "lelki köldökzsinór". Sajnos a válás őt is megviselheti.
2009. jan. 26. 09:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Nincs valami jó, amivel ez mérsékelhető? Tudom, hogy érzi. Próbálok minden feszültséget kerülni, de nem tudok. A tejcsivel átmegy az adrenalin igaz? És ezért ébredezik mindig? Viszont imád cicizni.
2009. jan. 26. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!