Elmerjek menni? Félek magára hagyni, már most ezen idegeskedek hogy el lesznek-e?!
Figyelt kérdés
Anyosoméknál lakunk,és a hétvégén elmenénk párommal kb3órára,és a lányunkat anyósomra hagynánk.Szeretnek együtt lenni és már párszor max10-30 percre otthon hagytuk neki de akkor csak a faluba mászkáltunk,de most a városba mennénk be(fél órás út),ha megéhezne anyosom tudna neki enni adni mert már elkezdtük a hozzátáplálást és megeszik majd egy egész almát.2010. nov. 30. 12:35
1/10 anonim válasza:
Persze menj el! Az anyós "elbír" vele, de gondolom ugyis megmondod ha valami nem jól alakul hazamentek. Nem kell félni... Kell egy kis kikapcsolódás.
5/10 anonim válasza:
nyugi :) miért ne lennének el? anyósod is felnevelt már minimum egy gyereket! ha már hozzátáplálásnál tartotok, akkor nem kell 3 óránként szoptatni, ezen kívül pedig minden mást meg tudnak csinálni mások is. nehéz az első elszakadás, de csak neked rossz, a baba tök jól ellesz a nagyival!
6/10 anonim válasza:
Én simán elmennék a helyedben. Nyugi, nem lesz semmi baja, a mama biztos vigyáz rá.
7/10 anonim válasza:
Persze. Én szülés után még suliba jártam, muszáj volt levizsgáznom, ezért már 2 hónapos korától kéthetente egy napot anyós volt a kisfiammal. Lefejt tejjel megetette, sosem volt semmi baj. A gyereknek is jó ha megszokja, h. néha más vigyáz rá, mert ha pl. muszáj elmenned vhova, vagy beteg leszel, stb. nem lesz neki szokatlan. Jó szórakozást Nektek!:)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyugtatást!5hónapos múlt,a lányom.
2010. nov. 30. 13:59
9/10 A kérdező kommentje:
Csak azért félek mert anyosom teljesen másképp nevelné,gondozná a gyereket mint én,és így is már volt olyan hogy mikor nem voltam ott adott egy kis sütőtököt neki(Köröm nagyságút),de ez még hagyján múltkor meg már többször is csokit dugott a szájához hogy hadd nyalja!Én ezt nem néztem jó szemmel,de nem szólok neki mert sokat segítenek minket és sok mindent vesznek az unokájuknak.(44éves az anyosom,és kiakaszt mikor nem érti meg amit én akarok)
2010. nov. 30. 14:04
10/10 anonim válasza:
anyósod is felnevelte a férjedet.. szóval ne aggódj, nem lesz semmi baj ha pár órára otthagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!