Kismamik! Sokat idegeskedek, szinte minden nap a párom miatt. Nem túl megértő amióta kismama vagyok. Lehet baja a babának? 16 heteske
Az idegeskedéstől magától nem de nem érdemes.
túl szép időszak ez ahhoz hogy végig rágódj meg idegeskedj.
miért nem megértő?
kevés neki a szex, nem tetszik valami?
kicsit bővebben.........
Kedves második!Nem szokásom a hiszti nem vagyok egy olyan típusú nő.Én sajnos nem tudok az elejétől dolgozni nem mindenki olyan szerencsés mint te!Veszélyeztetett terhes vagyok!
Kedves első válaszoló!Igazából mind a ketten terveztük ezt a babát és vártuk,de amióta az áldott állapotban vagyok megváltozott a párom,olyan mintha benne nem tudatosulna,hogy babát várok,kevesebb figyelmet fordít rám egyre később jár haza ha a bébiről beszélek neki,hogy megmozdult ilyesmi nem látom rajta az érdeklődét,válaszra se méltat.Előtte teljesen más volt a kapcsolatunk,de ezt szerintem egy ember érzi ha terhes ha nem.Nem tudom mit kéne tennem,hogy olyan legyen minden mint rég?!Lehet megijedt a felelősségtudattól,nem tudom mi a baj.
A pasik később veszik tudomásul hogy apák lesznek! Valaki csak szülés után!
Beszélj vele, és mond el neki te is érzékenyebb vagy a kelleténél (a hormonok miatt) és legyen türelemmel, de értse meg azt hogy több odafigyelés kell egy kismamának mint amugy...! ÉS ezt értse meg!
Az én párom is amugy ilyen...! Ő már kezd belerázódni! Ha látom hogy rossz napja van akkor én kényesztetem, de ha látom hogy minden oké, akkor meg én kérem magamnak a törődést!
AMugy képzeld csak el micsoda felelősség van rajta...Ugy kell dolgoznia hogy minden meglegyen, hogy fel tudjatok neveleni egy kis csöpp emberkét! Egy kicsit képzeld magad az ő helyzetébe! Én már megtettem és teljesen másképp nézek a páromra!!
Kitartást
Üdv 32 hetes pocis
Huu masodik valaszolo, igy lattatlanban ennyire modortalanul velemenyt nyilvanitani nem vall okos dontesre! Nem tudom mennyire vigasztal teged, hogy en veselyeztetett terheskent napi 10 orat dolgozom - most szabin vagyok ezert tudok itt lenni - nem ulomunkat vegzek. Igaz, nekunk meg csak az elso jon, de azert nekem van egy draga segitom egy jo masfel eve aki eljon es kitakaritja a lakasunkat es ki is mos ha szukseges heti egyszer.
Igenis minden Kismamanak kijar a szeretet! Igenis, meg kellene erteni hogy mas allapotban vagyunk. Ami nem tart orokke, de most nem konnyu nekunk. Miert faj ez?
A kerdezo egylatalan nem hisztizett itt vagy ilyesmi.
a hormonok meg nem viccelnek es mindenki MAS. En pl. 30 hetes vagyok de ma reggel is hanytam.
A ferjem viszont ha hazaer az elso neki az, hogy megolel es megszeretget. Varja a Kicsit ugy ahogy en es nagyon buszke ram. Pedig o is sokat dolgozik es nem oltony-nyakkendo komboban tolti a napjait...Nem nevet ki ha elbogom magam total idiota helyzetekben - tegnap egy siro ujszulott latvanya - es tudja szuksegem van arra, hogy megertsen. Megha nem is ert, legalabb ugy csinal!
En azt mondom, beszelj a ferjeddel. Mondd el neki amit erzel. Hogy szukseged van tobb torodesre. Remelem megerti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!