Vajon visszahozhatom még?
3 hónapos a babám.
Kb. 1 hónapja napi pár cseppre apadt a tejem homeós bogyók, borogatás, sör, zuhany fejés mellett.Aztán már a cseppek is el maradtak.Tegnap és ma viszont újra "elindult " a csepegés, igaz nem sok úgy 5-6 cseppet ki tudtam sajtolni a két mellemből.
Viszont időközben meg jött ma másodszor is.
Szerintetek próbálkozzak újra a bogyókkal és a praktikákkal vagy hagyjam a csudába?Az a szúró érzés is vissza jött, amit szoptatáskor anno éreztem.
Nem fogja befolyásolni a menzim a tejet ha esetleg visszahozható vagy talán éppen amiatt vannak most ilyen "tüneteim"?
Szerintem ha van még tejed, sőt a tejbelövellést is érzed, akkor ne add fel! (persze ha van még kitartás és erő benned hozzá, mert macerás).
Nekem a tejszaporító fejés és a More Milk kapszula jött be.
A védőnőm szerint a menzi befolyásolja a tejet, de visszahozható. (nekem még nem jött meg, úgyhogy nem tudom)
Na itt az első probléma!
Már a kórházból is tápszerrel hoztuk haza, mert először nem tudott szopizni (befelé forduló mellbimbó) aztán pedig hiába próbáltam bimbó védővel, úgy ment is 2 hétig, de aztán sztrájkba kezdett és sehogyan sem fogadta el a mellemet.
Aztán hiába fejtem egy nap max. 3 evést tudtam neki összekaparni (tea, more milk, homeós bogyók, 7-5-3-1 módszer, borogattam masszíroztam, ittam ettem minden félét) de egyre apadt.Inkább kihagyott 2 evést, de akkor sem kellettem neki.Hiába az üveg könnyebb volt.
Na, most felhívom a dokit hátha már elérem, mi legyen a fogamzásgátlóval, bár inkább hanyagolom.
Meg próbálom elölről a dolgot.Ha csak fejve is, de valahogy csak lesz.
Köszönöm a segítségeteket!
Hálás vagyok minden biztatásért!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!