Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem elég már a tej az ikreknek...

Nem elég már a tej az ikreknek, vajon melyik pótlási mód válna be?

Figyelt kérdés

11 hetesek vagyunk. nagyjából egy babának elegendő már a tejem. Két lehetőségre gondoltam:

1) egyik jóllakik két mellből, addig a másik csak pótlást kap üvegből (nem fogadják el másból!), majd csere a következő étkezésnél

2) mindig mindkettő eszik egy-egy mellből, és mindkettő pótlást kap üvegből minden étkezésnél.

Az is érdekelne, hogy a fejéseket hogyan oldanátok meg egyik és másik verzióban? Mert szaporítani azért szeretném, ki tudja...

(Félreértések elkerülése végett: ebben a 11 hétben MINDENT elkövettem, hogy elég tejem legyen nekik, de eddig tartott a kizárólagos szopi, sajnos. A súlyuk nem nő már egy ideje, pótlást kell adnom. Nem az orvos mondta, hanem én akarom.)

2011. aug. 21. 09:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is ikreim vannak!Elöször is minden elismeresem hogy idaig is tudtad öket szoptatni!en is nagyon szerettem volna ami meg a korhazban ment is ..egy idöben a kettöt..ugy fajt majd meg örültem..aztan mikor hazamentünk probaltam külön-külön is de masfel ket oran keresztül szoptak egyenkent..es meg kiegeszizönek tapszert is kellett adni utana...igyhat raalltam a tapszerre
2011. aug. 23. 10:23
 2/3 anonim ***** válasza:

...a Hipp pre amit adtam nekik.mindenkeppen pre-t adjal mert az 1es tapszer hiaba van ujszülött kortol meg tul erös a babanak es felfujja öket..es ha meg közben le is tudsz fejni az nagyon szuper!

Talalkoztam olyan ikres anyukaval aki 2eves korukig szoptatta az ikreit..de hat allitolag 10 perc alatt jol is laktak:-)

Az en ikreim mar 1evesek reggel es este kapjak a tapszert meg..en egyebkent a 2es variaciot ajanlom..:-)

Jo egeszseget es sok boldogsagot a babykkel!

2011. aug. 23. 10:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot, neked is sok boldogságot!

Én is hallottam, de csak HALLOTTAM olyan ikresről, aki sokáig szoptatott. Biztos létezik ilyen, de én csak olyanokat ismerek, akik rengeteget küszködtek, mint Te vagy én. Én rengeteg "tanácsot" kaptam olyanoktól, akiknek csak egy babájuk van. Az a helyzet, hogy ez nagyon nehéz dolog, én is legalább húszszor fel akartam adni, nagyon ki voltam fáradva, a környezetem se bíztatott. Próbáljanak meg igény szerint, naponta 20X szoptatni az elején, amikor a másiknak épp a hasa fáj, büfiztetni kell vagy bekakilt... na mindegy. Ha eddig ment, hát eddig. A Tieid is megkapták a a legfontosabbat az első napokban, az előtejet!

2011. aug. 23. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!