3-as ikreknek babakocsit hol lehet venni?
A nővéremnek 3-as ikrei lesznek a család összefogott hogy mindent a család vesz meg nekik. Énrám az a nagy feladat jutott, hogy egy babakocsit kellene szereznem csak azt nem tudom, hogy hol lehet venni ikerbabakocsit amiben elférnek majd a gyerekek.
A válaszokat előre is köszönöm.
Beírod gugliba és sokmindent kiad :o)
Így linkelem be és tudsz válogatni. Azért hiperszuper járgányra ikreknél ne gondoljatok szerintem, nekünk sajna jóval kevesebb a választék.
Annyit javasolnek, hogy inkabb olyan kocsiban gondolkozz, ami egymas mogotti.
Csupan azert, mert nekunk ikerkocsibol volt egymas melletti, de egy nagyon jo, keskenyebb fajtabol. A gyerekek igy is elfertek, viszont pont akkora volt igy a kocsi, hogy egy normal belteri ajton at tudtam tolni, illetve peldaul bevasarlasnal elfert ket penztar kozott.
Vagy a jardan ugy, hogy oldalra huzodva egy ember ki tudott kerulni.
Ha elkepzelem, hogy lett volna meg egy ulet (megha keskeny is), akkor peldaul a hazbol kijutas sem lett volna megoldhato, de bevasarlaskor egy dm-ben peldaul nem fertunk volna el, egy szupermarketben sem tudtam volna fizetni, max ugy, hogy kiszedem a gyerekeket, osszecsukom a kocsit, kiviszem, visszarakom a gyerekeket.
De 3 babaval ez kb lehetetlen, merthogy nem maradnanak egy helyben, az biztos.
Vannak meg ilyen megoldasok is, kozlekedni meg ezzel is lehet, bar az egymas mogotti meg ettol is szimpatikusabb:
Es talan meg az sem rossz, ha esetleg megvarod a babak megerkezeset.
Olvass utana forumokon, keress harmasikres kismamakat, kerdezd meg, hogy naluk hogy alakult.
De nem art tudni (amit nyilvan tudtok is), hogy a harmas ikrek korabban es kis sullyal szoktak erkezni, eleg sokat vannak korhazban mielott hazaengedik oket. Lehet, hogy csak 3-4 het, lehet, hogy tobb is.
Kerdezd meg, hogy masoknal hogyan alakult, de talan azokban a hetekben is eleg lenne kocsit keresni es vasarolni, talan addigra az elkepzeles is tobb lesz.
Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok.
Ma bementem egy baba boltba ahol adtak egy katalógust amiben ilyen babakocsik vannak. Majd közösen a nővéremmel kiválasztjuk hisz ő fogja azt használni és ő tudja hogy neki melyik lesz a praktikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!