3 hetes ikreknek, mi szükséges?
Baba látogatóba készülünk,3 hetes ikrekhez.(párom unokatesójának babái)
Mit szokás,illik,célszerű vinni ajándékba ilyenkor?
Ti mit/miket kaptatok,aminek nagyon örültetek?Persze nem horribilis összegért,de azért csak ne üres kézzel menjünk.
Játék teljesen felesleges,még legalább 7-8 hónapig. Pelenka és babaápolási cikkeket csak akkor,ha tudod,hogy milyen márkát használnak.
Legokosabb,ha megkérdezitek a szülőket. De vihettek esetleg babanaplót,vagy fényképalbumot.
Aranyos a játék is, de igazából jobban örülnek a hasznosabb dolgoknak. Még úgysem tudnak játszani a babák, később meg vagy hasznát veszik, vagy nem.
Plüsst semmiképpen ne vegyél, a gyerekeknek általában 1 kedvencük van, egyébként nem érdekli őket, csak porfogók. :)
Pelenka, popsitörlő, kis takaró.... De a legjobb az, ha megkérdezed, hogy mire van szükségük. :)
Játék nem jó, bár vihettek csörgőt, de csak ha 1000%, hgy nincs belőle 100 db már...
Rugdalózó jó ötlet lehet, min. eggyel nagyobb méret, mint ahány centisnek születtek. És a pelenka szintén jó, de mindenképp valmai jó minőségűt, mert ha nem szereti az anyuka azt a fajátát, akkor dobhatja ki. Ha pelenkát viszel, akkor legjobb, ha telefonon megkérdezed anyukát, hogy milyet használ. Nem baj, ha nem lesz meglepetés, hogy azt kapnak...
Ikres anyuka
Áh,az reménytelen hogy megkérdezni őket... :D
Tipikusan olyanok hogy azt mondják "ugyan már,csak magatokat hozzátok..." :S
szia
Nekünk a barátnőm hozott kis rugdalózót a fiamnak, 2db-ot. nagyon kis szépek, ráadásul ami itthon volt az mind nagy lett a fiamra,amit ő hozott meg pont jók ezért is örültem nekik nagyon! Annyit még, ha ikreknek viszed én akkor egyformát vinnék ill.ha nem egyneműek akkor meg legalább a márka legyen ugyanaz, én legalább is így csinálnám.Vihetsz játéknak plüss csörgőt, kis ruhát v.bármit pelust is lehet amit írtak, tényleg csak a pénztárcádtól függ végül mit választasz:)
Sok sikert, jó babázást:)
Igy van, én is a Tescosat szeretem, ezért javasoltam, hogy kérdezd meg. De elhasználtam mindet, amit kaptam, bármilyen volt is.
Utolsó voltam
gyermek tea?vagy az hülyeség? :D
persze nem csak egy teával állítanék oda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!