Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes ikreknek, mi szükséges?

3 hetes ikreknek, mi szükséges?

Figyelt kérdés

Baba látogatóba készülünk,3 hetes ikrekhez.(párom unokatesójának babái)

Mit szokás,illik,célszerű vinni ajándékba ilyenkor?

Ti mit/miket kaptatok,aminek nagyon örültetek?Persze nem horribilis összegért,de azért csak ne üres kézzel menjünk.

2011. febr. 10. 07:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Pelenka,törlőkendő ezekre mindig szükség van.
2011. febr. 10. 07:38
 2/21 A kérdező kommentje:
Tehát hülyén veszi ki magát ha nem tisztálkodó szert viszünk,hanem pl vmi játékot?Vagy feleslegesn?
2011. febr. 10. 07:40
 3/21 anonim ***** válasza:

Játék teljesen felesleges,még legalább 7-8 hónapig. Pelenka és babaápolási cikkeket csak akkor,ha tudod,hogy milyen márkát használnak.

Legokosabb,ha megkérdezitek a szülőket. De vihettek esetleg babanaplót,vagy fényképalbumot.

2011. febr. 10. 07:48
 4/21 anonim ***** válasza:

Aranyos a játék is, de igazából jobban örülnek a hasznosabb dolgoknak. Még úgysem tudnak játszani a babák, később meg vagy hasznát veszik, vagy nem.

Plüsst semmiképpen ne vegyél, a gyerekeknek általában 1 kedvencük van, egyébként nem érdekli őket, csak porfogók. :)

Pelenka, popsitörlő, kis takaró.... De a legjobb az, ha megkérdezed, hogy mire van szükségük. :)

2011. febr. 10. 07:49
 5/21 anonim ***** válasza:

Játék nem jó, bár vihettek csörgőt, de csak ha 1000%, hgy nincs belőle 100 db már...

Rugdalózó jó ötlet lehet, min. eggyel nagyobb méret, mint ahány centisnek születtek. És a pelenka szintén jó, de mindenképp valmai jó minőségűt, mert ha nem szereti az anyuka azt a fajátát, akkor dobhatja ki. Ha pelenkát viszel, akkor legjobb, ha telefonon megkérdezed anyukát, hogy milyet használ. Nem baj, ha nem lesz meglepetés, hogy azt kapnak...

Ikres anyuka

2011. febr. 10. 07:55
 6/21 A kérdező kommentje:

Áh,az reménytelen hogy megkérdezni őket... :D

Tipikusan olyanok hogy azt mondják "ugyan már,csak magatokat hozzátok..." :S

2011. febr. 10. 07:55
 7/21 A kérdező kommentje:
Pelenkára gondoltam,de hiába viszem a legjobb minőséget.Hallottam sokszor anyukáktól hogy meggyűlt a bajuk a minőségi márkás pelenkáktól,és van akinek az olcsóbbak jönnek be.
2011. febr. 10. 07:58
 8/21 anonim ***** válasza:

szia

Nekünk a barátnőm hozott kis rugdalózót a fiamnak, 2db-ot. nagyon kis szépek, ráadásul ami itthon volt az mind nagy lett a fiamra,amit ő hozott meg pont jók ezért is örültem nekik nagyon! Annyit még, ha ikreknek viszed én akkor egyformát vinnék ill.ha nem egyneműek akkor meg legalább a márka legyen ugyanaz, én legalább is így csinálnám.Vihetsz játéknak plüss csörgőt, kis ruhát v.bármit pelust is lehet amit írtak, tényleg csak a pénztárcádtól függ végül mit választasz:)

Sok sikert, jó babázást:)

2011. febr. 10. 07:59
 9/21 anonim ***** válasza:

Igy van, én is a Tescosat szeretem, ezért javasoltam, hogy kérdezd meg. De elhasználtam mindet, amit kaptam, bármilyen volt is.

Utolsó voltam

2011. febr. 10. 07:59
 10/21 A kérdező kommentje:

gyermek tea?vagy az hülyeség? :D

persze nem csak egy teával állítanék oda :)

2011. febr. 10. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!