Hát de, ha bárhová mész, akkor illik a házigazdának és a háziasszonynak is valami apróságot vinni, ez már rajtad áll.
2011. febr. 10. 08:12
13/21 anonim válasza:
Szerintem az anyukájuk már van fel készülve ezekre a kérdésekre, egy próbát megér, hogy megkérdezd mire van szükségük. (a 48ezredik plüss kendőnek már nem annyira örül a család...) Ahogy előttem írták popsitörlő, sudocrem, ruha (célszerű eggyel nagyobb méret). szerintem a tea nem célszerű, az enyém már 1 éves, de még mindig nem teázik. Persze ilyenkor az anyukának és az apukának is visznek vmi apróságot (virág, csoki, üveg ital, fotóalbum).
2011. febr. 10. 08:15
14/21 A kérdező kommentje:
Ha bárhová?
Hát nem tudom,ha mi látogatóba megyünk csak úgy vhova akkor nem szoktunk vinni semmit sem.
ha vmi családi ebéd van,vagy vmi buli akkor szoktunk a házigazdának...
2011. febr. 10. 08:15
15/21 anonim válasza:
Mi igaz magunknak vettük a kislányunknak aki 7 hetes volt ekkor:Ez az ágyra szerelhető forgó zenélő micsoda.Ez játék is meg nem is...Hiszen a baba játéknak veszi, de készség fejlesztő is egyben. Ami picurunk imádja, akár fél óráig is elnézegeti őket, még ha nem is zenél, pláne amikor forognak,mosolyog és "gőgicsél" neki:)Igaz most még picik hozzá, de pár hét és jó lesz.Persze az a kérdés, hogy ebből 2-őt illik e vinni ikreknek...?Mi 3900-ft-ért vettük akciósan a plüss forgókát.
2011. febr. 10. 08:19
16/21 A kérdező kommentje:
Hát igen,ebből eleve 2 kellene.Csak úgy illene ikreknek.
2011. febr. 10. 08:21
17/21 anonim válasza:
2 kell belőle, de jó eséllyel már van nekik...
2011. febr. 10. 08:43
18/21 anonim válasza:
Nekem ikreim vannak, 8 hós lányok. Nekem nagyon jól jött a pelenka ( tescos szines), babafürdető Gabi( igaz csak 3 hónapostól jó)Popsitörlő ( Pampers sensitiv), Előke minden mennyiségben ami kapcsos, rágóka ( fogzáshoz jók), mókás zoknik.
Sok dolog amit kaptunk 3-hónapostól volt jó, de nem bántam.
2011. febr. 10. 08:50
19/21 anonim válasza:
Rugdalózó, body....sosem elég belőle és igen apukának és anyukának is illik valamilyen apróságot vinni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!