Szoptatás alatt dohányzás? Vagy inkább adjak neki tápszert?
6 hetes a babòm, szopizik fejlődik rendesen. Nem sìrós. Nem hasfájòs nem bukós, viszont dohányzom ès sajnos nem tudom letenni. Arra gondoltam inkább iratok neki tápszert csak nem tudom melyikkel ártok többet.
Negatìvot nem kèrek nem arra vagyok kìváncsi te milyen mintaanya vagy , légyszi olyanok irjanak akik hasonlò cipőben járnak mint èn
Biztos nem szívta a terhesség alatt..!! Bocs, de ezt nem itt kellene kérdezned, hanem a gyerekorvostól.. Amúgy a helyedben én már az elejétől nem szoptattam volna. És légy szí moss kezet, fogat cigi után!!!!!
Egy ex-erős dohányos terhesség miatt abbahagyós
P.s. Ha engem is lepontoznál, ugye azért megérted ezeket a válaszokat is..
Szerintem attól is nagyban függ hogy mennyit szívsz egy nap. ha nap max 5 szál akkor inkább szoptasd, ha láncdohányos vagy akkor tápszer.
De legjobb ha megkérdezel egy szoptatási tanácsadót, ilyen témához szerintem IBCLC-st.
Szánalmas vagy, azt a legkönnyebb mondani, hogy jaj nem tudom letenni. Meg, hogy negatívot nem kérsz.
Ennél szemetebb dolog csak a bántalmazás, de ez is az, csak itt a szervezetét mérgezed.
Tudod mi a megoldás? Erőt veszel magadon és mindent megteszel a gyereked egészségéért, fokozatosan elhagyod azt a kib... cigit.
Szoptatás alatt sokkal ártalmasabb a dohányzás. Terhesség alatt a méhlepény úgy-ahogy felszívja, de szoptatáskor az összes méreganyag kiválasztódik a tejbe.
Gondolhatnál szegény gyerekre, ha már magadra nem is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!