Szoptatás alatt dohányzás? Vélemények?
Hát nem tudom. Szerintem egy dohányosra elég nehéz hatni.
Én úgy vagyok vele, hogy próbálok egészségesen élni, hogy minél tovább maradhassak a gyerekeim mellett, egészségesen. Lehetőleg öreg koromra sem szeretnék sokáig a terhükre lenni.
Először kérdezd meg, hogy miért szívja és próbáld meg értelmezni, elfogadni a válaszát.
Ez nagyon kényes téma és szerintem jobbak az esélyeid, ha először empatikusan állsz a barátnődhöz, mielőtt elkezdenéd győzködni. Ha úgy érzi, hogy megérted és tolerálod őt, akkor közelebb engedheti magához a véleményedet. De direkte ne akard őt meggyőzni, mert akkor biztosan ellenkezni fog, hogy védje a saját álláspontját.
Hogy én mit mondanék neki, az a válaszától függ.
Szerintem javasold neki, ha nem képes lerakni a cigit, akkor inkább adjon neki tápszert! De komolyan! és akkor bagózhat amennyit csak akar :(
Egy pozi teszt után leszokó, szoptatás alatt sem dohányzó és azóta sem bagózó mert drága és inkább a gyerekre költő 2 éves anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!