Meddig ideális szoptatni szerintetek? Mik a vélemények erről?
Én úgy gondolom, hogy 1 éves kor után érdemes leválasztani a gyereket, de érdekel, másoknak mi a véleményük.
Üdv
egy gyógyped. :)
Nyilván nem arra gondol, hogy egy éves korig csak szoptatni.
Igen én is valahogy így gondolom.
Ameddig a baba igényli :) A WHO szerint 2 éves korig ideális szoptatni, de sok baba már előbb leválasztja magát (nálam ez az 1. szülinapomon történt, pedig addig csak anyatejet voltam hajlandó elfogadni). Szóval szerintem jó megvárni, ameddig a babának már nincs szüksége rá, esetleg 2 éves kora után terelgetni, ha addig nem történik meg.
Üdv: egy védőnőhallgató :)
"Fél év után javasolják a tápszerre szoktatást is"
A védőnőhallgató vagyok. Ezt a butaságot hol olvastad?? Jó a tápszer azoknak, akik nem tudnak szoptatni, de akik tudnak, azoknak kiváltani az anyatejet, amiben az immunanyagok vannak?? Ezt értelmes szakértő nem tanácsolja!
A kisfiam 23 hónapos és még cicizik. Nem azért mert én erőltetem, Ő ragaszkodik ennyire hozzá...
De amúgy ezzel mi a problémátok? Miért olyan elképzelhetetlen, visszataszító dolognak látjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!