Szoptatás alatt dohányzás? Vagy inkább adjak neki tápszert?
6 hetes a babòm, szopizik fejlődik rendesen. Nem sìrós. Nem hasfájòs nem bukós, viszont dohányzom ès sajnos nem tudom letenni. Arra gondoltam inkább iratok neki tápszert csak nem tudom melyikkel ártok többet.
Negatìvot nem kèrek nem arra vagyok kìváncsi te milyen mintaanya vagy , légyszi olyanok irjanak akik hasonlò cipőben járnak mint èn
6 hetesen jut eszedbe h nem tudod letenni a cigit? Mar regen tapszert kellene adnod neki! Szegeny gyerek total telenyomtad nikotinnal a szervezetet!!! Beszeld meg a vedonovel vagy a gyerekorvossal h mi a helyzet milyen modszerrel terj at!
Szanalom komolyan, sok anya a felkarjat adna h tudna szoptatni te meg elbagozod. Gratulaciom fogadd!!! Es itt aztan varhatod h csak olyanok irjanak akik megertenek, vagy nem szolnak be! Megerdemled a beszolasokat is!!!!
Bocsi hogy megkérdem: Akkor még nem bírnád 6 hónapig cigi nélkül? Annyi anyatej nagyon jót tenne a babádnak.
Egyébként tényleg a gyerekorvos tud többet mondani...
Ezt találtam: Ezért – bár a nem dohányzó anyával összehasonlítva a dohányzás számos nemkívánatos hatást gyakorol mind a laktációra, mind a szoptatott csecsemőre – a szakemberek mégis egyöntetűen azt javasolják, hogy a dohányzó anya is szoptassa a csecsemőjét, mert a dohányzó családban mesterségesen táplált gyermek egészségi kockázata nagyobb, mint a szoptatott gyermeké.
Innen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!