Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet olyan hogy nem elég...

Lehet olyan hogy nem elég tápláló a tejem?

Figyelt kérdés
Mennyi az ideális hizás hetente?8hetes
2014. júl. 25. 06:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Bocsi,én inkább az orvosnak hiszek aki megmondta hogy sajnos van h,nem túl tápláló a tej,ez lehet genetikai is vagy nem megfelelő táplálkozás,betegség stb.Mert te nem találkoztál vele,attól még van ilyen.Tessék pontozzátok le ezt is!
2014. júl. 25. 15:38
 12/16 anonim ***** válasza:

2es vagyok..

akkor ha nincs olyan, hogy nem tápláló, miért csak heti 10 grammot hízott a lányom? :D vagy talán újszülöttként már 200 millit kellett volna ennie 2 óránként? mert akkor tényleg kevés volt a tejem.. :D

2014. júl. 25. 15:46
 13/16 anonim ***** válasza:
43%
Hagyjad már,az orvosok a megmondhatói,hogy sajnos van olyan,hogy a tej nem elég jó,és kiegészítés kell,de itt a gyakorin minden anyuka (meg a lll-liga) jobban tud mindent mint a diplomás gyerekgyógyász.
2014. júl. 25. 17:01
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
Igazad van utolso. Engem is mar tobbszor leszoltak okos anyukak, akik annyit nem tesznek meg, hogy utana nezenek egyes temaknak.
2014. júl. 25. 21:16
 15/16 anonim ***** válasza:
3120g volt a lanyom mikor kijottunk a korhazbol, most 7 hetesen 5220g. 2-2,5 orankent eszik 110-150g kozott. Nagyon kell dolgoznom azon, hogy birjam tejjel, es szerintem a hizasat figyelve eleg taplalo ami van.
2014. júl. 25. 21:20
 16/16 fail99 válasza:
42%

Úristen! Nem!!

Az előző rémtörténetek részleteit nem ismervén, arra kell gondolnom, hogy lehet a teljesen jó anyatejet rosszul "adagolni" és pl. 4 óránként (nehogy rákapjon) csak a szomjoltós részéből adni. Ez egy példa volt, nem kell rám ugrani.

Tehát mégegyszer: NEM!

2014. aug. 2. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!