Hogyan legyen megint tápláló a tejem?
Figyelt kérdés
Sajnálatos módon a 8 hetes kisfiamnál két hete egy rutin vizsgálat során vese problèmát állapítottak meg. Szinte azonnal kórházba is kerültünk, ahol egy hétig feküdtünk. Nagyon megviselt ez a dolog engem, rossz volt látni, hogy branül áll ki a kisfiamból és szúrkálják, gyógyszerezik stb. A lényeg, hogy a benn tartózkodás alatt a tejem fokozatosan apadni kezdett. Harmadik nap már tápszert is kellett adni neki. Aztán a kórházban sikeresen elkaptam egy csúnya, magas lázzal járó fertőző vírust, ami miatt azonnal hazaküldtek. Nem volt más választásom, ott kellett hagynom a picikémet. Annyit sikerült elintéznem, hogy a nagymamája befeküdhetett helyettem. 3 napig nem találkozhattam a kisfiammal. Nagyon-nagyon megviselt ez, ráadásul a betegség miatt sem folyadék sem szilard étel nem maradt meg bennem. A tejem, pár csepp kivételével teljesen elment. Én, a nagy tápszer ellenes, kénytelen voltam beleegyezni abba, hogy tápszert kapjon a fiam. Persze, szorgalmasan fejtem és ami volt, beküldtem neki a kórházba. Ahogy hazajöhetett a fiam, helyreállt a lelki békém is. Újra és újra mellre tettem szegényt. A tejem kezdett visszajönni, de jelenleg ott tartok, hogy bár van bőven, nagyon vizes és nem lakik jól akkor sem, ha 200-at eszik. Van esetleg tippetek, hogyan tegyem táplálóvá? Már ha mennyiségileg sikerült visszahoznom, küzdenék a minőségéért is. Mit egyek ?2014. márc. 19. 08:39
1/1 anonim válasza:
Fejj elő. Ott van a zsíros, tápláló tej. Minden elismerésem a kitartásodért, további sok sikert!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
Egyébként miből gondolod, hogy nem lakik jól? Tudod a babáknak a szopizás nem csak evés-ivás, ők még orális lények, nekik kb. minden a cici :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!