Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Azt honnan vehetem észre ha...

Azt honnan vehetem észre ha babámnak nem elég a tejem? és azt honnan lehet tudni hogy nem elég tápláló?

Figyelt kérdés
nem mérem a picit.eleinte mértem de már képtelenség volt nem maradt meg rajta!sokszor elutasítja a jobb cicimet,abból alig eszik!van amikor nem bírja ki a 3 órát!ezért tettem fel a kérdést!
2012. szept. 24. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:
2012. szept. 24. 08:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes.

Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlődési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettől még lehet elég és tápláló a tejed.

Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam.

Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erőm azt hiszem.

Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.

2012. szept. 24. 08:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg többet cicire rakni, ha megetetted akkor után amég fejjél egy kicsit ezzel is tudod szaporítani a tejet, igyál sokat, pihenj van olyan kapszula amit tejszaporításra haználnak Lactinatal a neve. És próbálj nem stresszelni ezen mert attól is csak apad a tej.
2012. szept. 28. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!