Nem elég tápláló a tejem vagy ennyire gyors az anyagcseréje?
Figyelt kérdés
3 és fél hetes babám 2óránként éhes,szoptatom,általában van tejem bőven.Hasfájós,ez biztos,de ha mellre teszem,eszik,nem cicivel nyugtatja magát,tehát nem emiatt 2óra csak a 2óra.Tegnap kipróbáltam h 1adag tápszert kapott (tápérték miatt) ,így is éhes lett 2óra múlva.Mérni nem igazán tudom,mert a digitális mérlegen kalimpál,nem ad pontos értéket a mérleg.Egyébként szépen hurkásodik,ha nem fáj a hasa,jól alszik,ébren nézelődik.Szóval baj nincs,de mást se csinálok mint tejet "gyártok".Növekedési ugrás lehet?2013. márc. 19. 08:50
1/5 anonim válasza:
Ó, dehogy ennyi idősen teljesen normális, h ilyen éhes lesz.. én igény szerint szoptattam lányomat, volt, h 20 percenként szopizott.. Eleinte én is próbáltam tartani időket, de rájöttem, h így indul be a tejem, minnél többet teszem mellre (most 1 éves múlt és még mindig szoptatok) De vannak olyan babák, akik 3-4 órát is kibírnak... gyerekfüggő. A tej pedig pont annyira tápláló, amennyire a TE kicsidnek szüksége van! Tedd mellre minnél többször, igény szerint, ha nem szükséges pótolni hagyd a tápszert!
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval! Ha van tejed, ne adj neki sem tápszert, sem semmit cumisüvegből, az okozhat később gondot.
Jó babázást!!!
3/5 anonim válasza:
HÁrom hetesen nagyon picike még a gyomra, e mellett az anyatej nagyon könnyen és gyorsan, a legjobb mértékben hasznosuló táplálék a kicsidnek, szóval teljesen oké ha két óránként szopik:).
Ezen kívül a tej nem csak enni való, hanem innivaló is neki.
Arra figyelj csak, hogy ha 4 óra körül kéri újra a cicit, akkor mindig azt a melledet add, amelyikkel előzpleg befejezte a szopizást. Így biztosíthatod, hogy a hátsó zsírdús tejhez is hozz
jusson, illetve így kerülheted el, hogy az első, laktúzdúsabb tejből túl sokkal kapjon(ettől fájhat a pocakja).
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok, elütöttem, 4 helyett 2 órát akartam írni.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen,akkor szoptatom tovább igény szerint,megmértem végül, több mint 1100g-ot hízott már mióta megszületett,valószínűleg ilyen nagyétkű.Köszi még egyszer!
2013. márc. 20. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!