Honnan tudtad, hogy már nem elég a tejed mennyisége vagy éppen nem elég tápláló a babád számára?
valahogy ráállt a fülem, az enyémeknek legalábbis volt egy jellegzetes hangzású lá-lá-lá féle sírásuk, ha éhesek voltak.
Meg hát pl szopik szopik de látod rajta, hogy csak szívja de nem nyel, vagy evett ugyan valamennyit de még szívná, nyámnyog rajta kicsit pihen aztán megint nekidurálja magát hátha... szóval próbál enni.
Én esténként úgy csináltam, hogy lefejtem a tej elejét, mert az vizesebb és így egyből a hátsó zsírosabb, tápanyagdúsabb tejet szopták ki, aztán ha úgy tűnt ,hogy nem volt elég nekik, akkor megkapták üvegből a lefejt szomjoltó tejet is, azzal aztán mindig elnyugodtak és bekómáltak egy jó hosszú alvásra.
De egyébként én úgy voltam vele, hogy szerintem a bab igényeihez igazodik a tej is, változatos táplálkozás mellett nincs olyan, hogy nem elég tápláló az anya teje. Fél éves kor köröl aztán úgy is el elhet kezdeni a gyümölcsöket stb... de addig is míg a kóstoltatás megkezdődik tökéletesen megfelelő az anyatej (ideális esetben, már ha van ugye, mert ha nincs akkor meg a tápi...). Szerintem legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!