Nem tápláló a tejem? Lehetséges?
tuti tápláló a tejed!!ezen ne agyalj!
Csak a piciknek nagyon nagy az orális inger utáni vágyuk, magyarán sokat kell cumizniuk, egyedül ez nyugtatja meg őket.Ezért kér sűrűn cicit, de mikor nem éhes,bealszik rajta.
Még pici nagyon a babád, még nem szokta meg a kint létet,ez a sok front változás is nyomasztó, kihatással van a gyerekekre.
Én próbálkoznék még a cumival...nálunk nagyon bejött.Tudom sokan cumi ellenesek, de kisfiam rengeteget sírt, mikor megtanult cumizni akkor sokkal jobb lett a helyzet.
Ringasd az öledben és közben próbálgasd a cumit a szájába tenni.Esetleg piszkáld vele a kis szája szélét, akkor oda fog kapni, hátha bekapja és elkezdi cumizni.
Igen, igen, igen :)
Hát kezet is foghatunk akár :)
Mi egy hónaposak vagyunk, és mi is szépen fejlődünk, mégis igaz amit írtál ránk is. De igazából nállunk- biztos hogy nem erős a tejem, mert kiütéses a pici töle sajnos, és mikor kérdeztem hogy mitől a doki mondta hogy azért mert erős a tejem - tehát nincs összefüggésben hogy kéri ilyen sürűn. Inkább megnyugtatja a cicid, és eltud rajta aludni, plusz tudja hogy a közelében vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!