Honnan tudom, hogy nem eleg taplalo a tejem?
Epp annyi van a melleimbe, hogy eleg legyen egy etkezesre. Talan picit tudok fejni beloluk, de nem litereket.
Vidzont sokszor latom rajta, hogy etetes utan vadul keres. Nem is alszik el rogton, viszont nem is uvolt, hogy ehes lenne meg. Inkabb nyugtalan.
Cumit is vadul szopja, majd amikor nem jon belole semmi es erre rajon, akkor duhos lesz es eltorik a mecses. Egyebkent elfogadja maskor a cumit. Pl. alvashoz.
Raadasul 2 hetes, igy meg nem igazan latom az egyertelmu jeleket.
A nagylanyom legalabb uvoltott, amig enni nem kapott. O viszont csak tur es tur, majd egy ido utan kifakad.
Nagylanyom arca mindig miteszeres volt a tejemtol, a picien 1-2 db jelent meg eddig.
Nem tápláló nincs, tessék elfelejteni. ;)
Ellenben olyan van, hogy a baba nem sír, de mégis kimutatja, MÁSKÉPP, hogy még éhes marad - ez van szerintem nálatok is. Ha szopi után keres még, hát tedd bátran vissza a cicire! Ha éhes, enni fog, ha cumizni szeretne, akkor azt fogja csinálni.
Ha pedig esetleg kevés a tejed vagy többre lenne szükség (majd), akkor főleg jó, ha legalább átmenetileg hagyod őt komfortszopni, mert ez nemcsak őt nyugtatja meg, de a tejed mennyiségét is megnöveli.
Én azt javaslom, hogy a cumit hanyagold, mert negatívan befolyásolhatja a tejmennyiséget, ha sokat használod. És az első 6-8 hétben elég magas a cumizavar kockázata is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!