Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tenyleg furcsa, hogy 7,5...

Tenyleg furcsa, hogy 7,5 honapos kislanyomat napi 5x szoptatom?

Figyelt kérdés
Ezt 24 orara vetitve ertem. Reggel es delelott szopi, ebed zoldseg husival, delutan reszelt alma + szopi, este szopi. Ejjel egyszer ebred, megszoptatom. Szinte mindenki megutkozik az 5 szoptatason.
2014. márc. 27. 14:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert a Védőnő megkérdezte múltkor, hogy meddig szeretnék szoptatni, ha a lányom 1, vagy ha másfél éves lesz. Nem tudtam válaszolni mert ezen még nem gondolkodtam, de pár nap eltelte után rájöttem hogy fogalmam sincs. Nem tudom milyen lesz a lányom amikor 1 éves lesz, én milyen leszek, kisemberként fogok-e rátekinteni, vagy még "babának" érzem ha ránézek..., de lehet hogy én is szeretném még 2 éves korában is. Ki tudja...
2014. ápr. 9. 17:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ismered-e a viccet, aminek a poénja, hogy: ideje van, teje van, miért ne szoptasson?

Így vagyok vele.. Nem tervezek előre.

2014. ápr. 9. 19:43
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem ismertem, de jó. :-)
2014. ápr. 14. 17:14
 14/17 anonim ***** válasza:

A cigány legény mindenképpen szűz menyasszonyt szeretne. A házasságszerző ajánl is neki egyet. Elmennek háztűz nézőbe. A leány a diófa alatt ül és egy csecsemőt szoptat. Ezen a legény felháborodik, mire a házasságszerző így szól:

-teje van, ideje van, miért ne szoptatna?

2014. ápr. 14. 17:30
 15/17 xStefix ***** válasza:
... és az a poén, hogy ettől még lehet szűz a menyasszony. ;)
2014. ápr. 15. 19:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ő nem volt az.
2014. ápr. 15. 22:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagypapám kedvenc vicce.mindig emlegeti amikor szopizik A kicsi..
2014. máj. 4. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!